Faciliteter og Priser

  • Faciliteter og Priser
  • Facilitetskort
  • Opstaldning
  • Priser
  • Staldvagt
  • Medlemmer udefra

Faciliteter og Priser

Sakskøbing Rideklub er beliggende på Kjeldmosegaard op ad den lukkede vej Reersø. Vi er så heldige at have nogle rigtig dejlige faciliteter, både stald, ridehus, cafe og ikke mindst udendørsfaciliteter.

Vennike og trillebøren

Vi råder over topmoderne stald med plads til 31 heste, nybyggeri taget i brug 1. januar 2010, med brandsikret halmrum, brandalarm, rytterstue, toilet med bad, foderrum samt dækken-tørrerum.

Derudover har vi:

Ridehus på 20 x 60 meter med dommertårn og sekretariat, og nyt vandingsanlæg som vander om natten.

3 dressurbaner på 20 x 60 meter, den ene er indhegnet med højt hegn

1 indhegnet springbane med græsbund anlagt på ”gammel” ridehusbund som gør at den fjedrer godt

Solarium med møntindkast

Vandspiltove med møntindkast til brug af varmt vand

Dejlig stor Cafe med selvbetjening i hverdagen.

Toilet ved Cafe

Foldarealer på godt 42.000 m2

Fast indhegnet sygefold

3 gæstebokse til medlemmer som ikke er opstaldet på Kjeldmosegaard. Disse kan benyttes hvis man fx har 2 heste med ad gangen i ens trailer eller hvis man har lyst til at være social efter endt ridning. Boksene kan ikke bookes forud, men står til rådighed i det omfang de er ledige. Se mere under fanebladet ”medlemmer udefra”.

Desuden har vi mulighed for at ride nogle gode ture i området, men se mere under linket turridning

 

Tilbage Til toppen

 

Facilitetskort

For at benytte baner og ridehus på Kjeldmosegaard skal du være medlem af Sakskøbing Rideklub samt betale for den ordning du ønsker.

Ved køb af facilitetskort kan du vælge enten at købe så kortet gælder for dig, dette er bedst hvis du har flere heste. Du kan også købe således at kortet gælder hesten, dette er en fordel hvis i er flere der rider den samme hest. Valget er dit - og skal blot oplyses ved indbetaling ;0)

Klubben råder over 1 ridehus (20x60 m), 3 dressurbaner (20x60 m) samt 1 springbane på græsbund som dog vil være lukket i de våde vintermåneder og først må benyttes igen om foråret når den er ”frigivet” af bestyrelsen. Dette vil kunne ses på klubbens hjemmeside under korte nyheder.

Når du køber facilitetskort må du benytte de 3 udebokse som er lavet til jer ryttere som kommer udefra. De kan bruges som opsadlingsplads og hesten kan stå der hvis du bliver lidt længere end "bare" din ridetid. Der findes anvisning for brug ved boksene.
Derudover kan du benytte solarium og vaskepladser inden i stalden

Års-, vinter- samt undervisningskort skal være betalt inden brugen af klubbens faciliteter og kan rekvireres ved henvendelse til klubbens kasserer KLIK HER

Priser gældende for 2013.

Årskort kr. 1.300,-
- dette kort er gyldigt hele året og brugeren kan benytte det så ofte man har lyst.

Vinterkort kr. 1000,-
- dette kort er gyldigt fra 1/10-2012 til og med 30/4 2012 og brugeren kan benytte det så ofte man har lyst.

Undervisningskort kr. 750,-
- dette kort er gyldigt hele året, men brugeren kan kun benytte det 1x ugentligt ifbm. undervisning

1xkort kr. 50,-
- dette er den pris man betaler når man benytter klubbens faciliteter, sommer eller vinter, og kun ønsker at betale pr. gang. Betaling lægges i klubbens postkasse i ridehuset påført navn og dato.

Gæstekort kr. 100,-
- dette er den pris man betaler som gæstebruger på Kjeldmosegaard , sommer eller vinter. Kortet kan kun benyttes 3 x, hvorefter man skal være medlem for at benytte faciliteterne fremover. Ved indløsning af gæstekort skal dette meddeles til kassereren enten telefonisk eller via sms på mobil 40159283 inden ankomst.

For alle korttyper gælder det, at prisen reduceres %-vis såfremt brugeren først bestiller kortet inde i perioden. F.eks. bestiller man et årskort i marts måned vil prisen være 750,-.

Endvidere gælder det for års-, vinter-, undervisningskort samt 1xkort at brugeren skal være medlem af SAR. Se priser på kontingenter andetsteds her på hjemmesiden.

Ved indbetaling af facilitetskort vil brugeren få udstedt en kvittering som til enhver tid skal kunne fremvises på forlangende. Samtidig vil der i ridehuset være opsat en oversigt over hvem der har indbetalt facilitetskort og for hvilken periode der er indbetalt.

 

Tilbage Til toppen

 

Opstaldning

Klubben tilbyder opstaldning på Kjeldmosegaard. Vi har 31 store lyse bokse i en hel nyopført stald, hvoraf de 29 bokse har vindue.

Lille tegning af den nye stald

Hvis du vil se tegningerne af stalden i stor størrelse, så klik her

Opstaldningspris kan variere alt efter ønske, men inkluderer hoppe- eller vallakfold samt facilitetskort. Foder tilkøbes efter forbrug. Enten kan det købes af klubben eller medbringes af opstalderen selv. Se aktuel prisliste i fanebladet Prisliste

Derudover er der mulighed for at imødegå individuelle løsningsmodeller.
- såfremt der ikke strøes med halm reduceres prisen
- såfremt du selv medbringer wrap eller hø reduceres prisen
- at tilkøbe en individuel foldløsning
- at købe klubbens foder til en fordelagtig pris
- at købe tilskud gennem klubben
- at betale dig fra foderweekender.
- at tilkøbe ekstraydelser f.eks. udmugning, dækken af og på osv.

Som opstalder på Kjeldmosegaard indgår du i et team som skiftes til at have staldvagt i weekender og helligdage. 2 bokse deles om en weekend, dvs. er stalden fyldt op, har man vagt ca. en gang i kvartalet. Opgaverne ved en staldvagt kan ses her

Hvis du vil læse mere om opstaldning, kan du se flere detaljer ved at klikke her

Prisliste for opstaldning 2013 som pdf

Ønsker du at blive skrevet op til boks kontakt Charlotte Hannibal på tlf. 40 15 92 83.

 

Tilbage Til toppen

 

Priser

Prisliste opstaldning 2012

Priserne på boks kan variere alt efter hvilken form for strøelse, wrap- eller foldordning man vælger. På Kjeldmosegaard er det muligt at medbringe eget foder eller købe klubbens.

I hverdagen er det Bjarne og Dorit Kruse som står for stalden. Dvs. at de foder 3 gange dagligt (morgen, eftermiddag og nat), lukker ud og ind fra fold, strøer dagligt i boksen og lægger evt. eftermiddagswrap ind i boksen. Opstaldere indgår i en weekend/helligdagsturnus omkring staldvagter, muger selv ud og sørger selv for at stille wrap klar.

Priserne er oplyst pr. måned:  
Boks incl. halm
kr.
1.550,-
Boks incl. halm og 5 kg wrap/dagligt
kr.
1.800,-
Boks incl. træpiller og spisehalm
kr.
1.600,-
Boks incl. træpiller, spisehalm og 5 kg wrap/dagligt
(her er 10 sække til opstart, herefter en sæk piller/ugentligt)
kr.
1.800,-

Ønsker man selv at komme med strøelse og wrap kan dette også lade sig gøre, dog har klubben ikke mulighed for at tilbyde opbevaring af dette for hver enkelt opstalder.

Priserne er oplyst pr. måned:
Boks uden strøelse og wrap
kr.
1.300,-
Boks uden strøelse og wrap men med spisehalm
kr.
1.350,-
Træpiller pr. sæk ekstra som tilkøbes
kr.
60,-
Ekstra kg wrap som tilkøbes med forbrug dagligt
Dvs skal din hest have 7 kg dagligt, så koster det 120,- om
måneden for de sidste 2 kg, da de første 5 kg er incl. i opstaldningen.
kr.
60,-
Enefold kr. 100,-  

Klubben indkøber foder til salg direkte fra stalden. Dette har du mulighed for at købe såfremt du ønsker det. Vi tilbyder i øjeblikket følgende:

Tjørnehøjs Müsli (pr. sæk)

kr.
80,-
Tjørnehøjs Müsli (ved køb af klubbens foder afregnes pr. kg)
kr.
5,-
Lucerne (pr. sæk)
kr.
125,-
Ogras (pr. sæk)
kr.
80,-


 

Tilbage Til toppen

 

Staldvagt

STALDVAGT!

Ting som hører med når du har staldvagt:

• Fodre morgen, hvor selve foderet gives i tidsrummet 7 – 8.

• Lukke heste ud på fold, og ind fra fold

• Fodre aften, hvor foderet gives i tidsrummet 15 - 16. Her skal alle hestene være taget ind fra fold

• Strø under alle hestene (2 x dagligt hos de heste der står er inde – 1 x dagligt hos de heste der er ude)

• feje staldområdet

• stille foderspande på plads

• ved aftenfodring skal natfoder gøres klar

• Tømme skraldespande

• ordne foderrum (gulv, rydde op)

• Rengøre badeværelse

• ordne sadelrum, og klublokale (gulv, rydde op)

• stalden efterlades ryddet, dvs. med spande på plads og nyfejede staldgange.

En staldvagt, i en weekend, deles mellem 2 bokslejere og opgaverne som ikke vedrører hestene fordeler vagterne mellem sig, således at rengøring m.m. kun gøres én gang i pr. uge.

Hvis børn er under 18 er det er de voksne som har kontrakt med klubben som har ansvaret. Der skal være en ansvarlig voksen med under fodring og når der trækkes til og fra folde. Med tiden kan man blive godkendt til at tage staldvagter alene.

Alle hestene lukkes ud af fodervagten. Der findes en seddel i sadelrummet, hvorpå der er anbefalinger til hvem der trækkes først og sidst, samt de særlige hensyn og ”trick” som er gode at kende for at trække alle hestene i stalden

Hvis du ikke selv ønsker at have staldvagt er der ofte nogen som gerne vil gøre det mod betaling. I sadelrummet er en liste over opstaldere som har kendskab til heste og er kendt med livet på Kjeldmosegaard, som gerne vil fodre for dig mod betaling. De er godkendt af bestyrelsen til at kunne tage en fodervagt på forsvarlig vis.

Bestyrelsen 06.09.09.

Tilbage Til toppen

 

Medlemmer udefra

Som aktivt medlem med gyldigt kontingent og facilitetskort kan du benytte store dele af klubbens faciliteter på Kjeldmosegaard på lige fod med de medlemmer, der har heste opstaldet på stedet.

Dette link er ment som en hjælp for dig som kommer udefra og som måske endnu ikke kender klubben og dens omgivelser helt. En slags ”hvad gør jeg nu og hvor er tingene”! Er der ting du savner oplysning om eller som du synes kunne være en hjælp til andre så tøv ikke med at skrive til bestyrelsen.

Gyldigt facilitetskort skal være indløst inden du kan benytte klubbens faciliteter. Priser og betingelser herfor finder du under linket Faciliteter og Priser/Facilitetskort. Vælger du ikke at indløse facilitetskort, men betale gang for gang, skal du huske at lægge penge i klubbens postkasse som hænger lige inden for døren i ridehuset. Dato og navn bedes påført betalingen.

Kjeldmosegaard. Klubbens tilhørssted er Kjeldmosegaard, som ligger på den lukkede vej Reersø, 4990 Sakskøbing. Der er gode tilkørselsmuligheder fra såvel hoved- som motorvej. Ved landevejen står der et skilt Ridecenter, og så kan du efter 600 meters kørsel ikke undgå at se gården.

Parkering. Når du kommer med trailer skal parkeringspladsen foran ridehuset og laden benyttes. Der står P-skilt på laden. Lys på P-pladsen findes som censor enten midt på den udvendige ridehusvæg eller på hjørnet af laden.

Lys. Alt lys både i ridehuset og udvendigt langs ridehuset mod P-pladsen finder du i ridehuset, lige indenfor porten på din højre hånd. Endvidere kan lyset på trailerpladsen også tændes udefra, spørg hvordan, når du indløser facilitetskort

Opsadling. Opsadling foregår i de 3 gæstebokse som findes foran ridehuset. Boksene er til gængelige for klubbens medlemmer alle dage, hvor der ikke er arrangementer.
Til arrangementer har klubben fuld råderet over boksene for at lave en smule indtjening. Lyset til boksene findes ved den første boks og skal slukkes efter endt brug. Det er brugernes pligt at rydde op efter sig, både i bokse og på arealerne omkring.

Rygning. Der er rygning forbudt i såvel ridehus, opsadlingsplads og i klublokalet. Der hænger askebægre ved indgangen som bedes benyttet.

Hjelm. Da klubben er certificeret betyder det at ALLE uden undtagelse skal bruge ridehjelm. Dette gælder både brugere, gæster og undervisere.

Ridehus og dressurbaner. Må frit benyttes når du har indløst facilitetskort og medlemskab. Der bankes på når man kommer ind i ridehuset og gives tegn når man forlader ridehuset. Ridehuset har automatisk vanding, således at der vandes mellem kl. 04.00 og 05.00 så det ikke generer ryttere.

Mokker. Der SKAL samles mokker i ridehus og på dressurbanerne. Dette for at sikre at bundene holder længere. Der står ved hver bane en vogn til det samme. Og det er alles ansvar at disse bliver tømt – altså også medlemmer udefra.

Springbane. Må benyttes i det omfang den er frigivet. Det er sådan at banen bliver lukket for brug i de vådeste vintermåneder. Dette vil du kunne se her på hjemmesiden. Benyttes springmaterialet skal dette efter endt brug forlades stående, dvs. har i væltet forhindringer skal disse rejses inden man forlader Kjeldmosegaard.

Undervisning. Der er en del undervisning i klubben. Skema for hvem der underviser og hvornår finder du under linket Forside/undervisningstider eller i ridehuset på første spær. Der må gerne rides samtidig, dog undtaget i skemalagt springundervisning.

Musik i ridehus. Ønsker du musik til din ridning findes nøglen til dommertårnet og derved musikanlægget ved lyskontakterne i ridehuset. Sørg blot for at slukke musikken, låse og hænge nøglen på plads inden du forlader Kjeldmosegaard.

Toilet og Cafe. Cafeen har i hverdagen en mild form for selvbetjening. Husk at rydde op efter brug, og husk at betale for eventuelle varer du har købt. Der er indrettet legehjørne til børn i cafeen, dog må mindre børn ikke efterlades uden opsyn. Nøglerne til dørene kan du få at vide hvor er når du indløser facilitetskort.

Åbningstider. Ridehus og baner er åbent alle ugens 7 dage fra kl. 6.00 til 23.00

Hunde og børn. Hunde og børn er meget velkomne. Hunde skal dog være i snor og må ikke være på banerne. Børn og hunde må ikke løbe og lege i eller omkring stald, baner eller ridehus. I Cafeen er der indrettet legehjørne til børnene. Husk at rydde op!

Efterladenskaber. Både på P-plads, baner og i gæsteboksene skal du huske at fjerne mokker/hundehøm hømmer, således det er rart for den næste bruger at komme.

Vaskeplads. Der findes udvendig vaskeplads ved den bagerste stalddør. Denne er kun med koldt vand. Ønsker du at benytte varmt vand er der vaskeplads indenfor døren i stalden. Til det varme vand anvendes 2 kr.

Solarium. Der findes i stalden solarium med poletindkast. Det har du mulighed for at benytte på lige fod med opstalderne. Poletter koster 20,- kr stk. og giver 15 minutters fortryllende varme. Poletter kan købes af Hannibal, 40159283.

Ellers henvises til klubbens gængse regelsæt og sikkerhedsreglement, som alle brugere skal rette sig efter. Disse er at finde både her på hjemmesiden eller på det andet spær i ridehuset.

Så er der vist bare at byde velkommen på Kjeldmosegaard – vi håber at se dig ofte!

 

Tilbage Til toppen