Uge 17 – 2013

BRN D-stævne spring/dressur

RKL D/C-stævne dressur

DØLLEFJELDE Marked

Fra LSP forlyder det at der et herligt mange tilmeldte til 1. afdeling af SYDHAVSCUPPEN – det er så dejligt at i ryttere har lyst til at ride cuppen. Det betyder rigtig meget for de 2 stævneudvalg. SAR glæder sig helt vildt til afholde finalen, og sætter alle sejl til for at det skal blive en flot og værdig afslutning på dette års Cup. Husk at der er sidste tilmelding til 2. afdeling den 10. maj!

HUSK at der er kursus med Susanne Baarup torsdag den 9. maj, hvor det er Kristi Himmelfartsdag. Der var omkring halvdelen af pladserne som var optaget midt i sidste uge.

Ved det første stævne af sin art, Danish Youth Dressage, som blev afholdt på Vilhelmsborg red Emma Nymand og hendes nye hest Rollo sig til både kvalifikation til DM for Juniorer samt ECCO-cuppen, idet hun fik både en 1. og en 2. plads i MB0. Stort tillykke til Emma som på billedet sidder sammen med sin nevø Otto som var taget til Århus for at se faster ride ;0)
Emma og Otto Emma og Rollo

I Fakse red Tina Jeppesen og Cappuccino deres først c-stævne og med rigtig fin succes: en flot 3 plads i LA1 og 2 ridt lige uden for placering men med % på den rigtige side af de 65%. Også her ønskes et stor tillykke ;0)
Tina Jeppesen og Cappuccino

Ugens enlige fødselsdagshilsen skal gå til Ida Christensen. Tillykke Ida!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.