Uge 18 – 2013

LSP 1. afdeling af Sydhavscup
FRKS Paradressur
SAR arbejdsdag søndag fra kl. 9.00

KOM MAJ DU SØDE MILDE – GØR SKOVEN ATTER GRØN! Bliver det aldrig rigtig forår? Weekenden var stadig kold men vi satser på at når Sydhavscuppen starter i den kommende weekend, så kommer foråret til Lolland.
Husk at der er sidste tilmelding til Finalen af Sydhavscup den 10. maj! Selv om du har meldt til i LSP skal vi i SAR stadig have din anmeldelse såfremt du ønsker at starte stævnet på Kjeldmosegaard.

Der er stadig plads på kursus med Susanne Baarup. Kom og få en fed fed oplevelse – den kan klart anbefales til alle.

Lysekrone til RIDDERSALEN Så har vi ikke længere et ridehus i Sakskøbing….. Næ nej – det er simpelthen blevet til RIDDERSALEN efter at vi har fået hængt 2 lysekroner op over flisegangen. Det er super flot, og rigtig smart idet de tænder uafhængigt af lamperne i ridehuset, så skal du kun i Tutten eller blot lige ind for at skrive noget på tavlen, kan du nøjes med at tænde de smykke lysekroner.
I samme ombæring fik vi opsat et nødlys over porten. Dette fungerer således at hvis lyset pludselig skulle forsvinde ved strømsvigt tænder nødbelysningen og du kan se at komme ud.

Ved Riders Cup i spring som blev afholdt i bededagene var Maria Nielsen og Weronica til start om fredagen, og det blev til 2 meget flotte placeringer. LB* endte med en 8. plads ud af 71 startende, mens LA* gav en 10. plads ud af 73 startende og med den 3 hurtigste tid i hovedrunden af alle! Stort tillykke herfra ;0)

I RKL havde SAR´s ryttere også fået startsignal: Cecilie Andersen på Chopins Melucca vandt LD2, Helle Frejlev og Wemblys Zarina vandt både LA2 og LA4, og sidste men ikke mindst blev Britta Brændbyge på Rasmine nr. 2 i både LC2 og LC3. Stort tillykke med placeringerne ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Heidi Bille, Sofie Langhoff, Signe Hemmingsen og Hanne Pilemand. Tillykke de damer!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.