Uge 23 – 2013

5. juni Grundlovsdag = fars dag!!!

Der er ingen stævner i denne uge, men istedet har SAR lagt vores proprositioner til 13. juli stævnet op på hjemmesiden nu. Kig dem ud og meld til inden længe på GO.dk.
Vi håber at rigtig mange vil benytte lejligheden til at få kvalifikationerne til årets distriktsmesterskaber i hus eller blot benytte chancen til at pudse formen af.

Så kom vi ind i juni – årets første sommermåned, og 1. juni viste sig jo også at være helt perfekt, men så allerede 2. juni var vi tilbage hvor det ikke bringer en sommershortsene frem fra skuffen……. KOM NU – VI VIL HAVE SOMMER!!!!!!

Sommer er jo lig med Sct. Hans. Og her i klubben er Sct. Hans jo lig med hygge og ikke mindst rundbold. Hold øje med hjemmesiden, stalden og facebook, der vil i løbet af kort tid være oplæg til årets Sct. Hans fest. Allerede nu forlyder det at folk har taget fri om mandagen, da Sct. Hans i år skal fejres på en søndag ;0)

Ved weekendens stævne i Nykøbing er det desværre ikke muligt i skrivende stund at se nogen resultater fra søndagens ridning, men lørdag kan vi ønske tillykke til Channe Beck Petersen og Firfod Jitterbug som vandt LC1, og til Mie Christiansen som på Milton blev nr. 2 i samme klasse. TILLYKKE PIGER!

I sidste uge byttede vi rundt på 2 fødselarer. Tanja Koch har først fødselsdag senere, mens Tina Jeppesen i torsdags kunne fejre hendes fødselsdag. Undskyld Tina og forsinket tillykke herfra. I denne uge skulle følgende så have fødselsdag; Charlotte Piil Nymand, Kathrine Brandt Winter, Karin Andreasen og Hanne Bratholm. TILLYKKE TIL JER ALLE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.