Uge 29 – 2013

SAR Lørdag . kursus Niels Erik Bøckmann

Hverdagen på SAR byder på mange særlige oplevelser. Her er Bjarne og Dorit fundet i færd med at bruge wrapballerne til at indfange årets høst af de dejligste kirsebær. Har de mon alligevel fået for meget fritid?

Bjarne og Doris høster kirsbær , et dejligt stemningsbillede fra hverdagen på SAR

Kursus på lørdag har Pernille Magnusson som ansvarlig. Alt efter vind og vejr, vil ridehuset derfor været lukket fra kl. 9.30 – sluttidspunkt er endnu ikke helt klarlagt.

Her er en lille billedserie fra morgenstilheden inden stævnepladsen i lørdags blev indtaget af heste, ponyer, ryttere forældre, officials og gæster. Lige så skønt som stævner er lige så skøn er stilheden før og efter ;0)

morgenstemning før stævnet morgenstemning før stævnet morgenstemning før stævnet  
morgenstemning før stævnet    

Men et herligt stævne fik vi holdt, og denne gang i det smukkeste vejr, og heldigvis var der en let brise der gjorde lykke hos rytterne.
Klubben fik også ved dette stævne flotte placeringer; Vicky Pejter Larsen og Roløkke CarteDór vandt LA1, Pernille Magnusson og Poppelgårdens Notre Ravel blev nr. 2 i LA2 og nr. 3 i LA2 som iøvrigt blev vundet af Ida Christiansen og Fønix Elsa. LA4 og LA6 vandt Tina Jeppesen og Cappuccion mens Pernille Magnusson og Kashmir vandt MB1 samtidig med at Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika blev nr. 2.
Ved D-klasserne vandt Catja Been og Asgogårds Splint pony klassen, mens Louise Teisner og Litvenko Sjælstofte tog 2 første pladserne tillige med at Louise og den anden hest hun startede Paprineur blev nr. 3. TILLYKKE TIL JER ALLE SAMMEN.

Denne uges fødselsdagshilsen skal gå til Alberte Sander Pedersen, Laura Due og Nanna Ejersted Andersen – Nyd fødselsdagene piger ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.