Uge 17 – 2010

Uge 17
NSPR C-spring

Mette Kozeluh startede military i Haslev og selv om hun ikke kom på vinderskamlen, kom hun på forsiden af ridehesten.com den 27. april 2010. se artiklen her

HUSK – sidste anmeldelsesfrist til Stævne-træning er 3.maj! Vi vil rigtig gerne afholde arrangmenter for jer, men det kræver at i gider melde til……….

Så kom resultaterne fra RKL endelig ;0) Og følgende ryttere blev placerert; Trine Kristjansdottir og Zaina vandt LB1, Sabrina Pilemand og Rembrandt vandt LA1, Mie Christiansen og Patricia blev nr. 2 i LD spring og Trine Henningsen havde gjort Kavaler til springhest og vandt 80 cm samt LD spring.

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Nicoline Treldal Jensen – TILLYKKE.

Sakskøbing ryttere deltog i turen ved Søholt i søndags. Det var en dejligt ur med både skridt hold og travhold. Turen sluttede emd at køle ben inden det gik hjemaf igen. Iøvrigt kan man købe dagskort til 35 km ridestier for kun 50,- kr.

søholt tur med Lollands hestelaug

I Stubbekøbing som afholdt årets første udendørs C-stævne fik følgende piger placeringer: Ida Christiansen og Jordbær med Fløde vandt både LB1 og 2, Maria Nielsen og Sacha blev nr. 2 i LA6, Karina Bille og Dialekt blev nr. 3 i LA2 og Ingrid Ølstad og Hypnoze blev nr. 2 i LA1.

I denne uge konfirmeret Helene Jørgensen og Sille Kozeluh. Vi håber I hver især får en dejlig og uforglemmelig dag ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2010. Bogmærk permalinket.