Uge 18 – 2010

Uge 18
ØLR holder D-stævne i dressur og spring

Anette Jensen og Lause samt Benita Dunch og Ivanhoe delte 4pladsen i LD2, Trine Kristjansdottir og Zaina blev nr. 2 i LB2, Ingrid Ølstad vand LA1 på Hypnoze og sidst med ikke mindst vandt Charlotte Piil Nymand og Daisy 90 cm spring og blev nr. 2 i 80 cm. Stort tillykke til jer alle ;0)
NORD holder D-stævne i dressen

Der er desværre endnu ikke resultater tilgængelige for stævnet i ØLR, men en del af klubbens ryttere var til start og vi håber at kunne bringe resultaterne inden længe.

Janni Krygermeier og Cisse var til start i NORD og blev nr. 2 i LA2, hvor Signe Hemmingsen og Pepper fik 3.pladsen. Tillykke herfra.

Jane Pedersen ønskes også tillykke med fødselsdagen.

Vi har nu også modtaget et fint konfirmationsbillede af Sabrina Pilemand som også havde en dejlig dag med masser af gode gaver.
Konfirmationsbillede af Sabrina Pilemand

Vi har modtaget konfirmationsbillede fra Sasha Bech Petersen som fortæller at hun har haft en dejlig dag, hvor hun blandt andet blev overrasket med besøg af Cirkus Arena ;0)
Konfirmationsbillede af Sasha Bech Petersen

John Hvalsø afholder kursus på Kjeldmosegaard. 10 ekvipager er tilmeldt, og startstider kan ses her på hjemmesiden under arrangementer, kurser.
Såfremt det er dårligt vejr, vil ridehuset derfor være lukket i tidsrummet kl. 10 til 16 både lørdag og søndag ;0) Kom og kig – og bliv inspireret ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Jeanet Kingo, Monica Skibsted og Hanne Pilemand.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2010. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar