NFRK D-stævne dressur og spring

Onsdag er det Sct. Hans. Klubben holder sammen med Bjarne og Dorit Sct.
Hans. Se mere herom under arrangementer – vi mødes socialt

Ved holdmesterskaberne i dressur blev ponypigerne henholdsvis nr. 2 og nr.
3. Hestepigerne og Daniel blev henholdsvis nr. 1, nr 5 og nr. 6. Læs mere om Aktivitetsudvalgets heppetur under arrangementer – gennemførte arrangementer. Gitte Pilemand tog en masse billeder ved stævnet. Klik her for at se dem

Monica Skibsted og Qvita blev i sidste uge nr. 8 ved en tysk turnering for young-riders – TILLYKKE

Ved FRK-S c-stævne blev følgende ryttere placeret: Laura Due og Martan vinder LA2, Sabrina Pilemand og Rembrandt vinder LA1 hvor Helene Christensen og Gloria bliver nr. 2.Rikke Strate og Cantanit vinder MB0, hvor Ditte Madsen og Asterix bliver nr. 2 og Ditte bliver på Egeskov Laurenz nr. 3 i LA1. TILLYKKE

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Mette Kozeluh og Caroline Høj. HIP HIP HURRA

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2010. Bogmærk permalinket.