Uge 31 – 2013

Uge 31

Der er ingen stævner i distriktet den kommende uge – ren sommerferiestemning har bredt sig ;0)

Men vi andre er så igang med forberedelsen til Støt-Brysterne stævnet. Der kommer proprositioner og pressemeddelelse både her på hjemmesiden, på distriktets hjemmeside, og på klubbens facebook-side. Vi håber at i hjælper os med at hjælpe andre!

Skulle der sidde nogen blandt læserne der kunne tænke sig at donere en sponsorpræmie, eller være med til at indsamle sponsorpræmier, så skriv gerne til enten Charlotte Hannibal, hannibal@hansen.mail.dk eller Maria Stryhn, mstryhnl@yahoo.dk. Vi tager gladeligt imod hjælp og sponsorater ;0)

Så fik Nykøbing holdt deres Horse-festival, og sikke et kæmpe stævne de fik stablet på benene. Super Godt gået NFRK! og i SAR er vi også ret godt tilfredse med resultaterne, for tænk jer….. Efter at have kæmpet og været lige ved og næsten gennem alle hendes ponyår lykkes det i år Maria Nielsen og hendes hoppe Weronica at blive distrikts mestre i D5 for heste. Kæmpe stort tillykke herfra Maria – det er rigtig flot redet ;0)

Og udover distriktsmesterskabet vand Maria og Weronica også LA*, mens Sofie Berg besatte både 3 og 4. pladsen i LB** på henholdsvis Jackie og Catch me if you can. Stort tillykke med disse placeringer også.

Og år vi er ved stævner skal vi fortælle at Ida Christiansen og Fønix Elsa drager til Viborg i den kommende weekend for at dyste om de Nordiske Mesterskaber for fjordheste. Vi x fingre for Ida og Else, og vi ved at vi sender en super ekvipage afsted. Pøj Pøj ;0)

Ugens enlige fødselsdagshilsen skal gå til Lisbeth Tetsche. Tillykke med dagen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.