Uge 33

FUKR D-stævne dressur
RKL C-stævne dressur med d-klasser

Så er der faktisk fyldt op på KLAR-PARAT-START kurset den 29. august. Det er dejligt at det åbenbart har været et kursus folk har manglet. Husk endelig at give os besked hvis der er kurser i efterspørger og som vi kan være med til at stable på benene.

Og når vi er ved kurser, så kommer Claus Toftgård til Sakskøbing den 28. august. Mere info kan fåes ved henvendelse til Pernille Magnusson eller Maria Willumsen. Se endvidere mere på klubbens facebook side. Kurset vil begynde kl. 12.00 og der er plads til 5 personer á 1,5 time.

Man skal indimellem være varsom med at veje ting af – især hvis der skal betales for afvejningen. Se blot dette billede som Tanja Lohse har taget af en gulerod – godt man ikke skal betale kilopris med den vægt ;0)

Vi er jo i fuld gang med indsamling af sponsorater til Støt Brysterne, og det går heldigvis fremad. Denne uge vil vi gerne tilføje følgende til listen over velvillige sponsorer: Klimagården, Hasselø Rideudstyr, Poppelgården, Kunstner Zindy, Fagron, Familien Herneth, Alternativ Hestebehandling v/Rita Vinter, Familien Jensen, Blue Hors, Klinik Trianon, Dansk Profil Dress A/S og Horsens beslagsmedie v/James Andersen.

Der har i weekenden været godt gang i stævneaktiviteten for SAR´s ryttere overalt på Sjælland. Desværre er der ikke resultater fra MLR, men ellers kan berettes at Maria Nielsen og Weronica i Karlslunde blev et flot nr. 2 i LA* – der var 76 ryttere til start i klassen. I Hvalsø havde Trine Kristjansdottir og Spanggårds Nephew en flot debut i MB1 hvor de red til 63,78 og lå lige udenfor placering, og i selvsamme klub beviste Louise Teisner og Litvinenko Sjælstofte at SAR´s i år har de bedste 4års heste gående, idet ekvipagen vandt den indledende runde af DRF´s 4års championatet, præcis som Lenette Lundqvist og Don Primo Unik vandt det i LSP. Det bliver yderst spændende at se hvordan det går vores dygtige ekvipager i mellemrunden som rides i Møllebakken i september. I Samme 4 års klasse klarede Susanne Bille Jensen og hende nyerhvervede hest Poker Face sig også rigtig godt – de red til 7,75 og nåede desværre ikke til mellemrunden, men et super flot resultat af ekvipagen som er så ny som den næsten kan blive. Tillykke til jer alle sammen.

Bellingegård afholdt nærmest traditionen tro holdmesterskaberne i denne weekend, hvor stævnet også var prydet med andre klasser, og her var SAR også på podiet: Ingrid Pärg og Zeatbelt Firfod vandt LC3 og blev nr. 2 i LC2, Jamilie Johansen og Rosalina vandt LD2 om lørdagen, mens Signe Hemmingens og Ib Kirk Firfod vandt klassen om søndagen. Sacha Beck Petersen og Firfod Brdr Olsen blev nr. 2 i LB3, Anette Damgård og Kildebos Do-Re-Mi blev nr. 2 i LA2 og Tanja Lohse og LouLou Sjælstofte blev nr. 2 i MB1. Tillykke med placeringerne
Selve mesterskabet havde 4 hold til start – 1 fra RKL og 3 fra SAR, så vi havde samlet et stort heppehold til at tage over og hjælpe rytterne godt på vej. For selv om RKL på papiret var stærkest skulle de da have kamp til stregen…… Og det gav vi dem – både på banen og udenfor banen ;0) Normalt ville der med 4 hold kun være 1 placering, men BELS havde valgt at fejre nr. 2 og 3 også for at gøre præmieoverrækkelsen lidt mere festlig, så efter rytterne havde været igennem mange pæne ridt, kunne vores (kone)hold bestående af Pixi og Champiz, Irene De Darko og Monterey, Helle Frejlev og Wembleys Zarina samt Jeanet Lykke Been og Orfus Højbogård indtage en flot 2. plads, mens AnnCecilie Christensen og Velvet, Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika, Anette Damgård og Kildebos Do-Re-Mi samt Janni Krygermeier og Cisse Qunego Z indtage 3. pladsen. RKL´s vandt for 3. år i træk – tillykke til dem også
Placeringerne blev som sædvanen tro fejret med store klapsalver og Asti til vores rytter, publikummer og hjælpere og alle drog hjem med smil på læben. Tak for en hyggelig søndag eftermiddag med kun en anelse regn ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Lotte Jørgensen, Jeanet Lykke Been og Frederikke Bruhn Petersen – Stort tillykke herfra.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.