Uge 36 – 2010

Uge 36
NOR C-stævne dressur/spring
SYK D-stævne dressur

Vi har i lørdags afholdt C-stævne i dressur. Det gik rigtig godt, selv om vejrguderne bestemt ikke var med os. Det regnede helt katastrofalt meget fra middag og indtil omkring kl. 16 – ØV, men hvad kunne vi gøre??? Vi fik virkelig prøvet Cafetutten af denne lørdag i september – og det var rigtig rart at se, at så mange folk blev hele dagen fordi de kunne få noget god mad og sidde i varmen, hygge og følge med på banen eller i ridehuset, hvor de fleste flyttede deres opvarmning ind. Vi vil fra stævneudvalgtet gerne sige 1000 tak til alle sponsorer, hjælpere, officials, Cafetut-damer, til rytterne som viste noget god ridning og til Palle, CTFoto som trods vejret valgte at blive hele dagen.. Vi håber at vores tilskuere nød ridningen og alle de dejlige omgivelser.

Resultater for stævnet ligger under stævner/resultater – og herfra ønsker vi alle tillykke med de flotte placeringer, og dem var der rigtig mange af i SAR´s favør ;0)

Vi ved at flere og flere af vores ryttere rider distance, og når nu vi også selv arrangerer et af landts allerbedste distancestævner, er vi i stævneudvalgtet blevet enige om, at der selvfølgelig også bør være en rangliste til distancerytterene. Den er hermed oprettet ;0) Har du haft placeringer i årets løb, må du meget gerne indberette dem nu. Og ved samme lejlighed skal der lyde et stort tillykke til at klubbens placerede ryttere ved NORD´s distance stævne i sidste weekend.

Der er stadig ikke resultater fra forrige uges stævne i Bels, men der er alligevel tikket lidt mere ind, så tillykke til Emily Lundqvist Mikkelsen og Nerle som vandt LA4, til Laura Due og Martan som vandt PRI og til Camilla Brasen Hvid som med Amadeus AM vandt PRI og med Pingo vandt 2 LA2, og til Signe Hemmingensen og Mors Baron Firhøj som fik placering i MB1.

I Frederikshavn har der i weekenden været afholdt DM i ponyholddressur, og SAR har haft Laura Due/Martan, Camilla Brasen Hvid/Amadeus AM, Josephine Hansen/Sartors Robbin og Sabrina Pilemand/Orchids Tigertail i det Nordjyske.
Pigerne endte som nr. 9 ud af 20 hold – SUPER FLOT PIGER, vi er rigtig stolte af jer ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Gina Steffen Larsen, Camilla Ødegaard og Regitze Wellendorf – TILLYKKE!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2010. Bogmærk permalinket.