Uge 37 – 2010

Uge 37
FUKR breddedag
MLR D-stævne spring/dressur
FRKS D-stævne spring/dressur

Husk ;0) At støtte op om Juniorudvalgets klubmesterskab. Sidste tilmelding er 24. september og som en ekstra ting kommer Palle og tager billeder den weekend.

I forbindelse med Åbent Hus har vi en del ting der skal laves. Se opslag i stald, ridehus og Cafetutten om ikke der er lidt DU kan hjælpe til med. På Forhånd Tak ;0)

Som tidligere skrevet har Maria Nielsen nu fået DRF´s guldmærke også. Se de
3 flotte guld-, sølv- og bronzemærker og bliv inspireret til at prøve at få dem!
Dansk Rideforbunds Guld, sølv og bronze  mærker

I forbindelse med vores stævne gjorde vi vores naboer opmærksomme på arrangementet og bad dem om at vise lidt ekstra hensyn den weekend ved ikke at køre for stærkt. Det synes vi bestemt de gjorde, men der har fra enkelte naboer været tilbagemeldinger om at de også synes VI kører for stærkt op ad Reersø-vejen, hvorfor vi nu henstiller alle til at køre langsommere. Her er vist noget der skal gå begge veje ;0)

Se DM-pigernes rejsedagbog fra Frederikshavn – klik her.

Der er i skrivende stund ikke komme resultater fra SYK, men vi ved dog at Marlene Piil Nymand og Christian 14 fik en 2.plads i LB-klassen. Vi x fingre for Jeanet Been, Mikkeline Jensen og Birgitte Nymand også har haft nogle gode ture.

Endelig kom resultaterne fra Bellinge, og vi ønsker derfor tillykke til Pernille Magnusson/Kashmir som vandt LA6 begge dage, Lenette Lundqvist og Bøgelys Corona som vandt MB1 og blev nr. 2 i MB0, Trine Kristjansdottir og Orchids Zaina som vandt LB3 og blev nr. 2 i LA2, AnnSofie Nilausen og Højgaards Spirit som vandt LA4 og Ingrid Ølstad og Catzching Firfod som vandt MB1.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Annika Valsted Rasmussesn, Camilla Jørgensen, Pixie, Laila Rasmussen og Pia Mikkelsen

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2010. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar