Uge 37 – 2013

Uge 37

LSP Træningsaften på onsdag i spring
MØN E-stævne spring/dressur
NOR E-stævne spring/dressur
SGR E-stævne spring/dressur
SAR C-stævne STØT BRYSTERNE

Så er nedtællingen til det vi troede og håbede på skulle blive et af årets allerstørste stævner igang. Blomsterne bliver passet, pynten bliver produceret og frikadellerne er igang med at blive stegt.
Desværre er tilmeldingerne slet ikke i det antal vi havde håbet på, og selv om vihar åbnet for tilmeldinger indtil den 10. september og selv om vi har lavet D-klasser har det ikke hjulpet synderligt. Ærgeligt, men det ændrer ikke for vores ambitioner for dette stævnet, så Reersø vil stadig være klædt i lyserødt, og de tilmeldte ekvipager vil derfor blive bombarderet med sponsorgaver, for vores sponsorer har været mere end villige til at donere til dætte stævne. Så måske skulle DU overveje at få meldt til alligevel?

Bjarne har vel hjemkommet efter sin hofteoperation, og indtil han er klar til igen at tage del i hverdagen på Kjeldmosegaard, hjælpes vi andre ad med at få tingene til at fungere.

Alle prøver at give en hånd med hvor de kan, så ingen er for ung, ingen er for gammel. Se hvordan samarbejde mellem morfar Carsten og herlige Levi kan udarte sig ;0) Det er dejligt når en ny generation synes de skal give en hånd med….. I ugens løb er der også blevet ordnet ødelagte tagplader – TAK til Morten for det store arbejde, og de mange timer du brugte. Der er også blevet skiftet en lampe, som heldigvis gik ud af funktion mens liften var i stalden, og så kunne vi jo liiiiiiiiiige få ordnet vinduerne samtidig. Tak til Brian og Amalie, som var rigtig beskidte efter at have fejet støvet ned.

I den forgange uge var det 5 år siden den tragiske brand, og dagen blev naturligvis ikke forbigået. Det er blevet en smuk tradition med nedlæggelse af blomster, og i år var ingen undtagelse. Efter billedet er taget var der kommet flere blomster til og en stor portion æbler.

Dyrlægegården holder foredrag – se mere herom på forsiden af hjemmesiden.

I scrapbogen som ligger her på nyhedssiden er der også nyt, idet Folketidende valgte at bringe en flot artikel om Louise Teisner og Litvinenko Sjælstofte, og Fritidsnyt valgte at bringe en artikel om vores Stævne til fordel for brystkræft.

Ved Store Hestedags springstævne red Maria Nielsen og Weronica sig til en flot 7. plads i LA*. Tillykke.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Camilla Jørgensen og Pixi. Tillykke til jer 2 ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.