Uge 4 – 2011

Uge 4
SAR C-stævne 29 og 30. januar.

Til stævnet den 29 og 30. januar har vi brug for hjælpere – gerne rigtig mange så vi der allerede har meldt os måske kan nøjes med nogle kortere vagter. Du kan melde dig hos Hannibal på 40 15 92 83 – vi har brug for folk til at passe cafe fra lørdag kl. 7.00 til 20.00 og søndag fra 7.30 til 16.30.

SIKKERHEDSKAMPAGNE: Hvorfor må vi ikke bruge dækkerner til at pakke os ind i når vi fryser? Vi har en historie fra et af vores egne medlemmer, som fortæller at hun den ene dag havde spændt sit lændedækken omkring livet mens hun skridtede af. Da hun så skulle af glemte hun det og hun kom til at hænge fast i så uheldig en højde, at hun ikke kunne nå jorden. Det resulterede naturligvis i at hesten begynde at danse rundt om hende og hun kom kun fri fordi nogle langs barrieren kommer ind og får spændt gjorden op således at sadlen kan falde af hesten og dermed frigøre dækkenet. Tænk hvor galt det kunne være gået – og dette er normalt ellers en meget rolig hest!!!!

Fra Maria Nielsen, som desværre ikke længere kan kalde sig ponyrytter, har vi modtaget denne søde nytårshilsen:

Godt Nytår
 
Alle fra SAR ønskes godt nytår ,og Sasja og jeg vil takker af  for mine pony år det har været 8 gode og spændende år,de første 5 år som spring(pony)0g rytter,Sasja ønskede nye udfordringer,og dressuren kom på bane og Anders Cortzen har de sidste to år undervist os,det har været meget givende, og Sasja kan nu pynte sig med at være B-pony 2 årspokaler i spring og 4 årspokaler i dressur sidste år Distrikspokalen i Distrikt 5.
 
Cristmas har vundet springpokalen 2008, og HipHop i 2009-2010 ærgeligt at det nu er slutGrædende ansigt
 
Men så er det godt at Delight er godt igang og stævnerne nu fortsætter til hestSmiley, der blinker
 
Godt stævneår 2011 Maria og Delight
Klik for at se større udgave Klik for at se større udgave

Suhrsminde afholder i samarbejde med SAR igen kursus med ponylandstræner Vibeke Degn. Se mere under kurser.

Ugens fødseldagshilsen skal gå til Michala Møller – STORT TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar