Uge 39 – 2013

FKR C-stævne dressur
ØLR D-stævne dressur/spring

Så er vi ved at være helt færdig med Støt Brysterne stævnet, men det så vildt hvad der har været af kommentarer efter stævnet. Stor ros fra dommerne, vi blev rost på distriktsbestyrelsesmødet i onsdags, og sidst men bestemt ikke mindst blev SAR tildelt ugens buket i Folketidende. En mor, Malou Rasmussen, hvis datter Emilie der rider ponyen Rønnelys Mango havde sendt ind og skrevet en masse flotte ord om stævnet. Det kommer naturligvis til at ligge i scrapbogen så alle kan se det. Men hvor er det fedt at vores arbejde påskønnes ;0)

Der er også blevet skrevet takkekort til alle sponsorerne – hold da ellers op en bunke. Men det hører sig til ;0) Så det var bare at fatte pennen og så i gang.

Vi barsler snart med et nyt koncept. Glæd jer – vi håber det kunne blive vinterens store nye dille. Spændende og helt helt anderledes.

Der er desværre ikke resultater fra stævnet i SYR, men fra en stolt storesøster Ida Christiansen, har vi fået “historien” om Mie og Elsas flotte 3. plads som vi nævnte i sidste uge “Søndag den 15./9. var Mie og Elsa til Sjællandsmesterskab i spring for juniorer på fjordheste. De førte hele vejen igennem, men en ærgerlig nedrivning i om-springningen satte dem på en 3. plads. Selvom de havde den bedste tid! Men super flot alligevel.” Dejligt at man kan glæde sig på andres vegne.

Der er kursus på Dyrlægegården i denne uge. Se mere på forsiden – det er om livsstilssygdomme hos Heste.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Sabrina Pilemand, Hanne Arboe og Charlotte Munch. Tillykke til jer ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.