Uge 40 – 2013

MLR D-stævne dressur/spring
VOSK D-stævne dressur/Spring
LSP E-stævne dressur – hverdag

Husk at Palle afholder fotokursus i rideklubben i oktober – der søges endvidere ekvipager/mennesker/dyr til at være modeller. Læs mere på forsiden, hvor hele kurset er beskrevet ;0)

Efteråret har vist sig fra sin milde side indtil nu – det er så vildt at vi stadig kan få de fede rideture ude i naturen og på banerne. MEN efter efterår kommer julen, og dermed også årets julefrokost.
SÆT allerede nu x i kalenderen ved den 22. november – der kommer yderligere oplysninger og opslag om aftenen senere, men så er i ADVARET ;0)

Og julemåneden startes som sædvanligt op med et D-stævne i spring. Der er nu proprositioner tilgængelige på hjemmesiden, ligesom de er sendt til distriktet. Tilmelding via go.rideforbund.dk kan altid først ske 3 uger før sidste tilmeldingsfrist.

Ved sidste weekends stævne i SYR er der nu kommet resultater, og SAR rytterne gjorde, som vanligt fristes man til at sige, flot figur: Signe Hemmingsen og Ib Kirk Firfod vandt LC2 med 10% til til 2, mens Jamlie Johansen og Rosalina blev nr. 3 i samme klasse. Michala Pedersen og Wixen-Noir Juelsgård vandt LD1 og blev nr. 2 med LD2. Derudover viste springrytterne god form ved samme stævne idet Mie Christiansen og Fønix Elsa blev nr. 2 i 70 cm for pony, Josefine Voss Madsen og Ledia Ravell blev fejlfri i både 40 og 50cm for hest og i 60 cm red Sacha Beck Pedersen og Red hot Patrick fejlfrit. I 70 cm for hest blev Jamilie Johansen og Rosalina nr 2, 80 cm vandt Signe Johansen og Galen, mens Josefine Voss Madsen og hendes nyligt indkøbt hest Honey De´luxe vandt 80 cm. TILLYKKE til jer allesammen.

I denne weekend har der også været masser af stævner, dog er der ikke resultater tilgængelige fra ØLR, hvor vi dog alligevel ved at Tanja Lohse og Loulou Sjælstofte vandt både MB0 og MB1. Tillykke med de 2 sejre.
I Faxe fortsatte Sacha Beck Petersen gode samarbejde med lånehesten Compagny B, idet de vandt LA1 og blev nr. 2 i LA2. Stort tillykke også til denne dygtige ekvipage.

Toppen af weekendens kransekage må vist alligevel tilskrives Maria Nielsen og Weronica som har været til deres første landsstævne i springning, og med så flotte resultater. De taler for sig selv når vi kan fortælle at ekvipagen i fredags blev nr. 18 ud af 89 startende i LA*, og blev nr. 8 i MB* ud af 66 startende. Lørdag var hviledag for ekvipagen, og det har de åbentbart haft godt af, for søndag red de sig til en fornem 11. plads i LA* ud af 82 startende og fik en flot 7. plads i MB* ud af 76 startende. Så flot gået Maria – KÆMPE tillykke med 4 flotte placeringer.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Heidi Lund Koppelgaard, Cecilie Ødegaard og Sabina Hansen. Tillykke!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.