Uge 44 – 2013

NFRK D-stævne spring
FRKS D-stævne dressur
SAR – Kursus Rune Willum fredag fra 13 – 17 RIDEHUSET ER LUKKET!

I denne uge lander vi i november måned, dog skal vi lige igennem det DMI kalder den værste oktoberstorm i mange år. Lad os håbe at det er som det ofte er med DMI – en storm i et glas vand ;0) Og i stedet kan vi fortsætte med at glæde os over det lune vejr som gør at udendørsbaner fortsat bliver brugt flittigt og at foldene endnu ikke er smadret.

Men november er altså også måneden, hvor vi har 2 vigtige deadlines som skal overholdes. Har i husket at få meldt til følgende, ellers er sidste tilmelding til begge arrangementer den 17/11-2013:

julefrokost2013

 

Julefrokosten som afholdes 22/11-2013 i Tutten
Springstævnet som afholdes 1/11-2013 i et julepyntet ridehus

 

 
Og november er også starten på jule-månederne (mener Hannibal i hvert fald), så vi har også en deadline til årets juleoptog. Vil nogen være med så meld tilbage til Hannibal på sms 40159283, og lad os finde en dag, hvor vi alle kan mødes og drøfte emner, udklædning, hest, ikke hest…. I det hele taget – hvad gør vi og hvordan gør vi det ;0)

Rune Willum begynder igen at komme på Kjeldmosegaard, og første gang siden sidst er fredag den 1. november fra kl. 13 til 17.00. Kontakt Nauja Rasmussen hvis du ønsker at vide mere om kurset. Tilskuere er naturligvis mere end velkomne også.

Vi har netop afholdt kursus med Susanne Baarup, og som altid var rytterne yderst tilfredse og fik en masse gode fif til hvordan de skal komme videre i deres programridning. Der var masser af tilskuere hele dagen – alle blev, hyggede, snakkede, grinede, fik lyttet efter, og fik samtidig dejlig mad og kage. Så vi glæder os allerede til foråret, hvor Susanne har sagt at hun gerne tager turen til SAR igen. Tak til alle som var med til at gøre dagen god.

Lenette Lundqvist og Don Primo Unik var til DV 4års championat i Vallensbæk søndag. Ud af ca. 60 startende var ekvipagen næst-sejest på hele dagen, og rendte med en flot flot 2.plads med 8,5 i alle gangarter samt kapacitet og med et flot 9 til i ridelighed. SÅDAN skal det skæres!! Og så x vi fingre for at der findes sponsorer således at ekvipagen kan komme til Herning, hvor der pt. skrives om at Carl Hester fra Englands OL-vindende hold skal være testrytter.

Der er ingen fødselsdage i denne uge i klubbens regi, så vi nøjes med at ønske jer alle sammen en herlig uge ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.