Uge 45 – 2013

FRK D-stævne dressur

Så er det igen ugen, hvor der er wellness i SAR. Ridehuset er derfor lukket mandag 4/11-13 fra kl. 19.45 – 20.15. Men kom og vær med – det er jo super hyggeligt, og en fantastisk oplevelse for både hest og rytter.

Det er blevet rigtig efterår, og urene er sat tilbage. Det bliver rigtig tidlig mørkt, og derfor kommer lige en historie fra det virkelige liv, som vi håber ingen at klubbens ryttere er så dumme at efterligne. Torsdag aften klokken er 17.10 og Hannibal er på vej hjem fra arbejde. Kommer kørende på en helt mørk – forholdvis trafikeret landevej, og ud af mørket dukker pludselig en pony-pige op på sin småtrippende travende pony. INGEN reflekser eller lygter som gjorde at hun var til at se i mørket. Tænk at være så dum at begive sig ud og ride på landevejen på dette tidspunkt at dagen…… Tænk at have forældre som giver lov til at ride på landevejen på dette tidspunkt af dagen…. Tænk at rytteren måske slet ikke har sagt at hun red tur på dette tidspunkt af dagen. TÆNK JER OM HVIS I SKAL RIDE PÅ VEJ I MØRKE OG PÅ DENNE TID AF ÅRET!!!!!! Det er kan ende gruelig galt og måske ikke kun for dig og din hest.

Der var igen ingen fødselsdagshilsner i denne ugen – så vi vil blot benytte lejligheden til at ønske jer allesammen en dejlig uge, og minde på at Bjarne holder Jagt på Kjeldmosegaard på torsdag, hvorfor hestene ikke er på fold, men hvor jægerne aldrig kommer helt tæt på ridehuset.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.