Uge 47 – 2013

NFRK D-stævne dressur
SAR julefrokost fredag kl. 18.30

Vi gør opmærksom på at der er jagt begge dage i weekenden. Lørdag lander de omkring ridehuset ved ca. 12. tiden, og om søndagen er de ikke ved ridehuset, men istedet på mosen og Bjarnes marker.

Der laves foreløbigt program til julespringstævnet på torsdag. Det er derfor muligt at melde til uden ekstra gebyr indtil da. Benyt sms på 40159283, betaling kan finde sted på dagen.

Morten tyvstarter og træner allerede nu til juleoptoget. I lørdags indtog vognen og de 3 rappe herrer gaderne i Sakskøbing ;0)

Der er desværre ingen resultater tilgængelige fra stævnet i NOR, men fra pålidelig kilde ved vi at Gucci og Rikke Karkov havde en flot stævnedebut, og at det kune var hestens manglende erfaring der gjorde at placeringen udeblev. Flot start ;0)

Der er opdatering undervisningsplan tilgængelig på hjemmesiden. Den vil naturligvis også være ophængt i ridehuset på Kjeldmosegaard.
Bestyrelsen henstiller folk til at ryttere eller undervisere melder aflysninger, ændringer eller ekstra tider ind på facebook gerne et par dage før. Dette gælder også for løsspring eller frispring lørdage.

Så fik vi pyntet op til jul i klubben. Dog er Johan og Johanne endnu ikke kommet frem fra sommerhi, men mon ikke at de snart vågner og indtager stalden med total hygge og overblik? Lyskæderne på juletræet i tutten og ved indgangen er på timer, så det tænder og slukker automatisk, så ingen grund til at pille ;0)

Der er så dejligt mange tilmeldte til årets julefrokost. Super hyggeligt, men der var glemt at skrive på indbydelsen at der selvfølgelig er pakkeleg som vanligt.
Medbring derfor en gave til max 20,- kr. som kan tåle at blive revet ud af hænderne på folk, som kan tåle at blive lagt under bordet, som kan tåle at skifte ejer en 40 til 50 gange på 15 minummter ;0) En svær opgave? NEEEEEJ vel – det bliver vanvittigt, så vær beredt ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Dorit Kruse, Katrine With og Line Danielsen. Tillykke de damer ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.