Uge 49 – 2013

RKL E-stævne spring og dressur
FRK D-stævne spring

Så kom vi i gang med december måned. Første søndag i advendt er allerede væk, og resten af december ligger blot og venter på at blive nydt. Vinteren er også på vej – DMI snakker lidt om sne i næste weekend, men sørg for at nyde vinteren og de smukke farver som kan opleves på himmelen sidst på eftermiddagen.

I denne uge er der også wellness – så ridehuset er lukket mandag fra 20.75 – til 20.45.

Der er lidt ændringer i undervisningsplanen, idet Allan nu kommer og underviser om onsdagene fra kl. 10 til 14. Hvis der er ændringer vil det blive skrevet på tavlen i ridehuset, hvorefter Hannibal vil forsøge at huske at skrive det på Facebook.

Vores julestævne er vel overstået – det var dejligt at vi ikke i år havde snestorm. Dog ville det have givet det allersidste til julestemningen hvis det havde drysset lidt. Men vi fik hygget, og stævneudvalget vil gerne sige tak til vores deltagere, publikummer, hjælpere, og vores søde officials Mille Hansen og Tine Vejlstrup.

Der er ingen der har fødselsdag i denne uge, men så vil vi gerne benytte lejligheden til at minde jer alle om at der er gløgg, kakao og æbleskiver i Tutten efter juleoptoget den 15. december. Tilmelding (Gratis) og tidspunkt vil blive sat op i næste uge ;0) Nyd ugen og 2. søndag i advendt.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2013. Bogmærk permalinket.