Uge 22 – 2011

Uge 22
Aktivitetsudvalget inviterer til Sct. Hans torsdag den 23. juni kl. 18.30.
Se mere her eller på forsiden. Tilmelding nødvendig inden den 19. juni.

Ved det internationale dressurstævne i Bernstoff-parken var Emma Nymand og Kinski Wee til start, og tænk sig!!! Det blev til en super flot 3. plads i søndagens pony-kür og derfor også præmieoverrækkelse til toner af den danske nationalmelodi. Super flot og tillykke!

Fra Trine Kristjansdottir har vi fået en fin takkeskrivelse fra hendes konfirmation. Den venter vi med at bringe i sin korrekte ordlyd til vi også lige har fået et billede af den heldige konfirmand som fik en hest i konfirmationsgave. Stort tillykke herfra.

Trine gør også opmærksom på, at hun faktisk erhvervede sig ponymærkerne i bronze og sølv da der var distriktsstævne i spring på Brændte Ege. Flot at endnu en af klubbens dygtige ryttere får de eftertragtede mærker.

Nu har alle Lenettes dygtige elever været oppe i ryttermærke 4, og de bestod selvfølgelig alle sammen. Super flot klaret piger, og vi håber at i har mod på at få taget jeres klar-parat-start også så vi får endnu flere ryttere der er klar til at starte C-stævner.

Tine Vejlstrup har venligst gjort opmærksom på, at hun havde fødselsdag den 20. maj. Vi beklager forglemmelsen og sender et forsinket men stort tillykke afsted ;0)

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til Tina Jeppesen og Sanne Vennike – TILLYKKE.

Tilføjet d. 26. maj kl. 20:56

Den MEKANISKE HEST kommer til Danmark.
Nu er det muligt at komme på kursus og prøve en mekanisk hest. Det foregår på Bellinge den 11. juli. for at forbedre rytternes sæde.

Kan bruges til at initiere begyndere, ændre amatør rytterens fejl i opstilling og perfektionere den rutinerede rytters sæde, samt genoptræning til tilskadekomne ryttere.
Undervisning af top rytterne i brug af sædefunktionen samt sædets korrekte indvirkning under changementer og andre dressur øvelser, hvor den korrekte balance er nødvendig for succes. Se mere her på dette link på Facebook

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar