Uge 13 – 2014

FKR D-stævne spring og dressur MLR D-stævne dressur og spring SAR søndag kursus med Susanne Baarup

Natten mellem lørdag og søndag stilles urene frem – HUSK det nu i der har aftaler der skal overholdes, måske et kursus der skal deltages i eller en hest der skal afsted til stævne ;0)

Jeg tror at vi alle er begyndt at vejre foråret – se blot Sofus og Balo som nød det spirende vejr allerede for 2 uger siden. Vi glæder os til forår – og vi starter op med forårstingene på lørdag da vi skal have sat dressurbanehegn op. Så kom glad og hjælp til kl. 9.00 – jo flere vi er jo hurtigere er vi færdige ;0)

Husk at sætte x i kalenderen til udvalgsmødet den 10. april – der kan se mere på forsiden. Jo flere der kommer i udvalgene, jo federe ting kan vi måske stable på benene. Din klub – dit valg!

Søndag er der kursus med Susanne Baarup – der kommer tidsplan senere på ugen, men ridehuset er lukket for andre end deltagere. Dog kan man jo komme og se på gratis. Og som vanligt er det også muligt at melde til frokost selv om man ikke rider. Det koster 40 kr for en lækker gang kylling med ris og salat – kyllingen er en smule stærk, men det er godt for blodomløbet. Tilmelding i ridehuset på listen, i stalden på listen eller ved sms til Hannibal på 40 15 92 83 inden torsdag.

Der er sæsonafslutning på wellness-ridningen i morgen kl. 20.00. Der vil som altid være masser af stemning og lys, samt hygge bagefter i Tutten. Ses vi?

Ugens enlige fødselsdagshilsen skal gå til Ida Marie Henningen – Stort tillykke herfra ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.