Uge 27 – 2011

Uge 27
KÆMPE STORT TILLYKKE MONICA ;0)
Monica Bugge Skibsted og Qwita B vandt ved weekendens Nordiske Mesterskab for Youngriders i Middelfart bronze i såvel hold som individuelt. Se evt. mere om mesterskabet på www.ridehesten.com eller endnu bedre; kom ud og ønsk Monica stort tillykke når hun og hendes 2 heste kommer hjem til Kjeldmosegaard for at holde velfortjent sommerferie i juli måned ;0)

Ved weekendens Trakehnerstævne i Ringsted vandt Rikke Strate og Cantanit MB0 med knapt 70% og er dermed klar til Eliteskuet på Broholm den 20. og 21. august!

Der er desværre ingen resultater fra D-stævnet i Nykøbing, men fra Denise Skarsø har vi modtaget følgende: “Jeg er netop kommet hjem fra stævne i Nykøbing. Det er gået supergodt og Remember Me var simpelthen flyvende. Lørdag red vi 0 fejl i 80 cm, men var desværre for langsom. i 90 cm vandt vi klassen mod en stor hest. Søndag red vi endnu en 0 runde i 80 cm og vandt klassen. I 90 cm tog vi desværre en bom men jeg er tilfreds med weekendens ridt!”

Resultater fra NFRK er alligevel nået frem, og her vil vil så gerne ønske tillykke til Celine Nielsen og Trodegårdens Bailey som vinder både LB1 og 2 for ponyer, Sacha Bech Petersen og Firfod Brdr. Olsen som vindeer LA1 og 2 for pony og til Denise Skarsø og Remember Me som vinder 80 og 90 cm springning.

I sidste uges lykønskninger havde vi overset Søde AnnSofie Nilausen, som hermed får et stort tillykke med på vejen.

Denne uges fødselsdagshilsner skal gå til: Michelle Johansen, Tina Graugård Jacobsen, Rita Vinter, Cecilie Løkke og Trine Kristjansdottir. TILLYKKE TIL JER!

Undskylder forsinkelsen på denne opdatering. Datacentret som hoster hjemmesiden, druknede desværre i vand efter det voldsomme skybrud over København i lørdags, og al strøm til serverne forsvandt. :0) webmaster

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar