Uge 18 – 2014

SAR SydhavsCup lørdag dressur og søndag spring

Der afholdes spændende foredrag onsdag den 21. maj 2014 med Kiopraktor Anne Freuchen. Se mere på forsiden!

Mette Kozeluh og hendes dejlige oldenborger Vallak har været til military i weekenden. Det gik rigtig godt for Mette havde sat næsen op efter at gennemføre, og fra at have ligge 5. sidst efter dressur, avancerede ekvipagen 17 pladser efter en fantastisk tur i terrænet, så der var én der var rigtig rigtig glad og super godt tilfreds. Stort tillykke med den flotte sæsonstart ;0)

Ved weekendes stævne i Stubbekøbing havde klubben ryttere til start. Desværre er der ikke resultater tilgængelige, men vi ved fra pålidelige kilder at Lotte Postborg og Landiano igen var på de røde rosetters hold – 3 af slagsen blev det til, og Tanja Lohse og Loulou Sjælstofte vandt begge deres to starter i de valgfrie MB-klasser. Samtidig så satte de to seje SAR-piger sig på første og anden pladsen i Cuppen der blev afholdt i STBR. Tillykke ;0)

Så er nedtællingen til 1. afdeling af SydhavsCuppen gået i gang. Det er enormt så mange starter vi har, men det der glæder os allermest er at der er rigtig mange hjælpere. Der ligger hjælperlister tilgængelige på forsiden og stævneudvalget har forsøgt at få fat på alle for at give dem besked om tider. Skulle du nu alligevel synes du har en time eller to i overskud, så kom forbi – vi kan altid bruge en hånd ekstra.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Heidi Bille og Signe Hemmingsen – TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.