Uge 19 – 2014

SYR D-stævne spring/dressur
RKL D/C stævne dressur
FRKS paradressur.

HOLD nu ellers op – så blev vi færdige med vore afdeling af SydhavsCup og SAR´s medlemmer gjorde det så flot. Jeg vil ikke nævne alle, men blot henvise til DRF Live. Ingen nævnt ingen glemt.
Det har været en helt igennem fantastisk weekend, hvor tingene har spillet max. Alle de dejlige hjælpere som gjorde stævnet muligt kan slet slet ikke takkes nok ;0) Der har været enormt travlt for vi har haft i omegnen af 200 starter igennem vores baner, så desværre har der ikke været tid til at tage ret mange billeder, men jeg håber at i der var der vil give mig ret i at der var den fedeste stemning, og så endda i TØRVEJR ;0)
Tak til jer alle – dem som hjalp, dem som kom og red, de officials som tog turen til Sakskøbing, og de publikummer som gjorde det ekstra festligt ;0)

Husk at der er foredrag med Kiropraktor Anne Freuchen den 21. maj – læs mere på forsiden, og meld endelig til så vi ved om der er opbakning til arrangementet.

Ungens lykønskninger skal gå til Jane Bech Pedersen med hendes fødselsdag og til Karoline Krog Hansen med hendes konfirmation – vi håber i hver især får nogle dejlige dage ;0)

Da slideshowet på forsiden har måttet vige pladsen midlertidigt, har jeg valgt at sætte billederne ind her i stedet for. Så kan i stadig nyde dem! 😉 Palle
[slideshow_deploy id=’2513′]

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.