Uge 33 – 2011

Uge 33
BELS C-Stævne dressur distriktsmesterskab hold
SOS D-Stævne dressur
NOR D-Stævne dressur
DM ponydressur Middelfart
Trakehnerstævne Broholm

NSPR har desværre måtte aflyse deres springstævne i weekenden pga. vand. Det var desværre også distriktsmesterskaberne for hold, så klubbens piger kom desværre ikke til start alligevel. ØV – vi håber at mesterskabet bliver afholdt senere.

BELS har desværre måtte aflyse deres distriktsmesterskab for ponyhold i dressur da der kun var 1 hold tilmeldt – SAR. Super surt for pigerne som havde glædet sig. Til gengæld bliver mesterskabet til noget for hestene – så Pøj Pøj til pigerne ;0)

I skrivende stund er der desværre ikke resultater fra RKL så vi ved ikke hvordan Kristine Alsbæk og Tine Vejlstrup har klaret sig.

Josefine Voss Madsen og Poppelgårdens Comback Loui har til gengæld haft en forrygende weekend ved springlandsstævne på Sivebækgård. En FLOT 4 plads i MB*, og en 13. og 15. plads i LA**. STORT TILLYKKE MED DE FLOTTE RESULTATER!

Ved weekendens DM i ponydressur skal Emma Nymand og Sabrina Pilemand til start – PØJ PØJ til pigerne ;0)

Sommeren er slut!!!! Massør Megger er på banen igen med massage mandage fra kl. 16.30. Skriv dig på sedlen som hænger på døren til sadelrummet på Kjeldmosegaard – det er ren velvære……

På torsdag omkring kl. 14.00 kommer der spåner til ridehuset, den forreste bane og banen bag ridehuset, så nup en rive med til Kjeldmosegaard og hjælp. Jo flere vi kommer jo før kan vi ride på banerne igen ;0)

HOLD DA ELLERS OP! Så fik vi da lige holdt kræmmermarked…… Læs mere her!

Gitte Pilemand var på plads med kameraet og fik taget en masse billeder ved Kræmmermarkedet. Dem kan du se ved at klikke her

Signe Hemmingesen har fået en dejlig søn – Oliver. TILLYKKE!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: AnnCecilie Christensen, Frederikke Bruhn Petersen, Sabine Maj Møller, Laura Nielsen Guldbjerg, Lotte Jørgensen og Mikkeline Hare. TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar