Uge 37 – 2011

Uge 37
ØLR D-stævne spring/dressur
SYK D-stævne spring/dressur
Distriktsbestyrelsesmøde 12. september
Arbejdsdag 17. september SAR

Så fik vi afholdt de individuelle distriktsmesterskaber i dressur i weekenden. Det gik fantastiks godt og vi har fået så megen ros. Det kunne aldrig været gået uden alle jer som har hjulpet – det er fantastisk i har været der. TAK.
I rapporten som skal sendes til Forbundet har vi kun fået topkarakterer og med kommentarer som : Godt sted med meget positive hjælpere og meget imødekommende klub med gode faciliteter – STOR ROS! Hvad siger i så? Er det ikke det hele værd – det synes vi i stævneudvalget ;0) Prikken over iét var jo også da Bende og Jaike kom frem til præmieoverrækkelsen – Nøj de var flotte!!!!!! Der kan bare ikke komme ros nok til alle……

Vi glæder os også over at Sacha Beck Petersen blev distriktsmestre for kat II – og vi kan ikke vente med at se Palles billeder fra weekenden, de vil være online på www.ctfoto.dk på torsdag.

Sidste uge gentog Ida Christiansen og Fønix Elsa sidste års mestersværk og blev Danmarksmester i juniordressur for fjordheste – STOR TILLYKKE!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Pia Mikkelsen, Pixi, Josefine Voss Madsen, Nauja Rasmussen, Camilla Jørgensen og Annika Valsted Rasmussen TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar