Uge 33 – 2014

RKL C-stævne med distriktsmesterskaber for hold dressur.

Skolerne er startet igen – sikke en sommer vi har haft. Nu er vi klar til at tage hul på sensommeren og alle de fantastiske stævner og events der måtte komme. Har i set at der er temadag med Meyler bid i klubben om små 14 dage? Se mere hos Zita, Stenholtgaard enten live i butikken eller på hendes facebookside…..

Vores ene dressurbane er venligst udlånt til RKL til afholdelse af distriktsmesterskaberne for hold. Vi har forsøgt om vi i leje kunne få 10% lagt på pointsummen dog uden held. Vi x fingre for at i føler det som en lille hjemmebane til jer der skal til start. Pøj Pøj!

Apropros distriktsmesterskaberne – så er det jo snart SARs tur til at afholde de individuelle distriktsmesterskaber. Forberedelserne er igang og inden længe vil vi få brug for en masse hjælpere. Vi håber DU kunne have lyst til at give en hånd med og få mesterskaberne til at glide i vanlig stil ;0)

Ridehuset vil formentlig være lukket på fredag eller banen med hegn om da de piger som skal op til ryttermærke 3 og 4 skal ride program for Randi Larsen Storm som en del af forberedelsen for at få udfyldt et “stævnepapir” – så tag venligst hensyn. De starter omkring kl. 17 og er færdig omkring kl. 19.00. TAK ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Lotte Jørgensen, Jeanet Been, AnnCecilie Christensen og Frederikke Bruhn Petersen. Tillykke til jer alle sammen ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.