Uge 42 – 2011

Uge 42
FKR C-stævne spring
STBR D-stævne dressur
SAR – tirsdag juniorudvalgsmøde kl. 15.30

Efteråret er over os, og efteråresferien afholdes i denne uge for skoleungerne, men efterår betyder også jagt aktiviteter. Vi vil her på kort nyt skrive når vi ved at Bjarne eller naboen holder jagt på og omkring Kjeldmosegaard. Vi kan nemlig ikke garantere at der ikke falder hagl ned og at der er generende støj ved jagtafholdelserne. HUSK BLOT – ingen vil forsøge at skyde jer, men naboens jorde er bla. det skov som ligger lige op til ridehuset og vi kan ikke sige han ikke må jage i den, så tænk dig om inden du kommer og vil ride på jagtdatoerne ;0)

Lørdag er der jagt på Kjeldmosegaard fra kl. 10 – 13.00 Søndag holder naboen jagt fra kl. 13.00 – 16.00

Nu er det indendørssæson, og derfor skal vi lige huske at minde om at de som ønsker at benytte tider for frispring eller løsspring om lørdagen eller horsemanship om søndagen SKAL skrive sig på tavlen i ridehuset senest torsdagen før med angivelse af navn og tidspunkt for benyttelse ellers går vi ud fra, at tiden ikke bliver benyttet til den givne aktivitet den kommende weekend. Det er IKKE tilladt at have løse heste samtidig med at der er ryttere tilstede i ridehuset, eller hvis der kommer ryttere ind og vil benytte ridehuset. Dog skal ryttere også være opmærksomme på, at under løsspring er det ikke tilladt at benytte ridehuset, og at der under frispring og horsemanship kan forekomme remedier i ridehuset samtidig.

Klubben vil gerne have nogle 10 liters suppegryder – har du eller dine forældre nogen i overskud tager vi gerne i mod ;0)

Torsdag i sidste uge nød 30 personer godt af Bendes dejlige mad. Vi startede ud med hygge ved at lave lygter, som forhåbentlig vil hygge lidt i ridehuset indtil vi skal pynte op til jul…….

 

der blev hygget med at lave lygter der blev hygget med at lave lygter
der blev hygget med at lave lygter der blev hygget med at lave lygter

Ved weekendens stævne i Nykøbing havde Sacha Bech Petersen og Firfod Brdr Olsen 2 rigtig fine ture, idet de begge dage vandt LA1. Tillykke!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Janni Krygermeier og Marielouise Kierrumgaard – TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar