Uge 48 – 2014

VOSK D-stævne spring/dressur
SAR D-stævne spring

Husk at der er jagt omkring Kjeldmosegaard på lørdag!

Så er det på søndag at vi officielt træder ind i julemåneden, her er det nemlig 1. søndag i advent og ridehuset og Tutten er som sædvanligt pyntet hyggeligt op, og vi er klar! Staldnisserne Johan og Johanne er også kommet ud af deres sommerskjul, og sidder som vanligt op venter på at børn og barnlige sjæle gider vinke, sætte grød eller andet lækkert… og så plejer de som reglen også at hygge om de mindste beboere i stalden.

Julemåneden er også der hvor vi byder gæster velkomne til klubben. 1. Søndag i advent afholder vi sædvanen tro springstævne, og i år er ingen undtagelse. Der er tilmeldt 57 starter og det bliver en superhyggelig søndag, med julemusik i højtalerne, æbleskiver og gløgg i Tutten, glade mennesker og smukke dyr. Vi har brug for hjælpere, så hvis du kunne tænke dig at hjælpe nogle timer så sig til. Stævnet starter kl. 10 og slutter kl. 16 – SES VI?

Husk at det er på onsdag at der er sidste tilmelding til årets julefrokost – tilmelding skal ske til Hannibal, eller ved at skrive sig på listen i stalden på Kjeldmosegaard.

I Torsdags havde vi igen KLAR PARAT START kursus – og alle de fantastiske deltagere bestod. Inge Broms havde endnu engang formået at undervise så alle forstod det, og det er dejligt at SAR endnu engang kunne lægge lokaler til og der med hjælpe nye konkurrenceryttere videre ud i “livet”. TILLYKKE!

I Hillerød blev Vicky Pejter Larsen og Herzog Højris vinder af MB0. Det er simpelthen så flot af Vicky, kun 12 år gammel, hendes 2. MB nogensinde, og med en forholdsvis ny hest så kan det vist ikke blive meget flottere. STORT tillykke med den rød/hvide roset ;0)

Ugens fødselsdagshilsner har vi ingen af i denne uge, så vi vil nøjes med at ønske jer en fantastisk uge, og håbe at i fortsat har mulighed for at nå at nyde det milde vejr!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.