Uge 50 – 2014

MLR E-stævne dressur/spring
SYK E-stævne  dressur/spring
Distriktsbestyrelsesmøde mandag  – SAR  deltager

Pyh ha – når  ugen her er slut, så er vi halvvejs i december, og har i nået alt det i plejer på denne tid af måneden? Jeg har ikke, men 1 julegave er da kommet i hus og der er taget  hul på konfekten så mon ikke jeg når det ;0)

Vi holdt julefrokost, eller julemiddag for 31 deltagere  i fredags i Tutten, og det  var som sædvanligt vældig hyggeligt. Der var dejlig mad, sjov pakkeleg, masser af snak på tværs og 100 hænder til hjælp med oprydningen. Det var en julemiddag i klubbens ånd, hvor både unge og ældre kunne deltage.

I den forgange uge har vi haft vores første erhvervspraktikant i mange år. Danielle, som den søde 9. klasses elev hed, var en rigtig gæv pige, som gik til opgaverne med pågåmod og masser af vilje. Fordi vi har fået denne gode oplevelse med Danielle, kan det sagtens tænkes at vi igen har mod på at tage endnu en praktikant. Tak til Danielle for en flot arbejdsindsats og held og lykke fremover!

Ecco-cuppens sidste afdeling blev i weekenden redet i Middelfart, og Emma Nymand og Højmoses Leopold var startsberettiget til denne prestigefyldte turnerings finale. Emma og Leopold ramte måske ikke topformen helt, men hvad gør det når man har haft en kanonsæson at kigge tilbage på, et fantastisk juniorår at kigge tilbage på og har oplevet så mange ting med en rigtig kammerat igennem det sidste år? Det gør nemlig at man bare kan glæde sig over at have haft muligheden ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Gitte Pilemand – Stort tillykke herfra ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.