Uge 51 – 2014

Der er ingen stævner i D5 før i 2015

3. søndag i advendt er gået og der er ikke særlig lang tid til jul! Det er da en dejlig tid – husk og nyd den og lad vær med at gå til med stress.

Mandag er der juleafslutning på wellness – kom og vær med. Vi starter ud med at slukke lyset kl. 19.30 og mødes efterfølgende i tutten til hygge, konfekt og kage ;0)

I Søndags var der juleoptog i Sakskøbing. SAR havde ikke noget optog med i år, men var alligevel en smule repræsenteret, idet Morten Dunch og hans 2 smukke shire-heste trak Krenkerup bryggeris flotte ølvogn i optoget. Et  stort tillykke skal lyde til Klimagården som endnu et  år beviste at de kan det der med udklædninger og juleoptog. I år tog de nemlig prisen for årets mest opfindsomme optog.

Det lader ikke til at der er flere stævner i år, så husk at få  indberettet til klubbens egne ranglister – pokaler og gaver vil blive uddelt ved årets generalforsamling.

I sidste uge glemte vi lidt billeder fra årets julefrokost – nyd dem i denne uge i stedet.

Der er snart ved at blive gjort klar til årets udsendelse af facilitetskort og kontingenter. Husk at hvis vi har mail adressen bliver opkrævninger sendt denne vej for at spare porto.

Der er en enkelt fødseldagshilsen i denne uge – Tillykke til Charlotte Kozeluh ;0)
Karoline Krøyer Jensen og Karoline Krog Hansen ønsker vi også tillykke – de skulle helst ikke blive glemt i farten ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2014. Bogmærk permalinket.