Uge 51 – 2011

Uge 51
22. december Julehygge i cafetutten
24. december Juleaften
25. december 1. juledag
26. december 2. juledag
22 og 23. december Kursus med Iben Dreyer

Så må vi åbne de sidste låger i kalenderen… fra den 19 til 24. december.
Tænk sig så nåede vi derhen igen ;0)

Der er julehygge i cafetutten torsdag den 22. december fra kl. 16.00 til 18.00 v/Juniorudvalget. For at vi kan få handlet ind, må i meget gerne skrive jer på sedlen i stalden eller sende en sms til Emily Lundqvist 60105831. Kom og brug et par timer og ønsk hinanden en dejlig jul!!

Iben Dreyer kommer “hjem” til Kjeldmosegaard for at afholde dressurkursus den 22 og 23. december – der vil hænge tidsplan for afholdelsen i ridehuset i ugens løb. Ridehuset er ikke lukket i forbindelse med kurset, men vi henstiller til at der ikke longeres samtidig med!

Vi gør venligst opmærksom at der er kommet nye FEI-dressurprogrammer som er gyldige fra 1. januar 2012.

Samtidig kan vi fortælle at de nye spring- og dressur reglementer for 2012 nu ligger tilgængelige på forbundets hjemmeside. Sørg for at få dem læst igennem så I ikke ender i nogle kedelige situationer, når først stævnesæsonen går i gang igen efter nytår.

Der er kommet et nyt faneblad under sikkerhed som hedder lovgivning. Her vil vi linke til bla. hesteloven og dyreværnsloven og prøve at finde artikler m.m. som kan være af betydning for hesteejer, klubber og ejere af hestesteder.

Fra LSP har vi fået en melding om at der stadig er en ledig plads på Bøchmann-kurset den 7 og 8. december. Måske en julegaveide? Se mere på distriktets hjemmeside.

Sidst Faxe holdt springstævne fik Marie-louise Kierrumgaard og Armani en flot 2. plads i LC* – TILLYKKE.

Lenette Lundqvist fik lørdag den 17. december en datter. TILLYKKE og velkommen til verdenen lille pige ;0)

Der er ingen fødselsdagshilsner i denne uge, men i stedet vil bestyrelsen gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2011. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar