Uge 2 – 2012

Uge 2

Bestyrelsesmøde SAR – søndag

Der er blevet sendt kontingenter ud i sidste uge. Har du mod forventning ikke modtaget girokort, så kontakt venligst Hannibal.

DANSK SEJR I NEUSTADT-DOSSE. Sådan lød overskriften på ridehesten.com efter at Monica Bugge Skibsted og hendes “nye” hest Contion Continue vandt 140 cm klassen fredag med mere end 2 sek. ned til nummer 2. Lørdag gjorde Monica igen flot flot figur da hun i 140 cm klassen blev nr. 2. Det er så flot – og stort tillykke til Monica ;0)

Når nu vi er ved internationale stævner så har Emma Nymand og Kinski Wee været i Dracthen i Holland i weekend, og torsdag blev de først uplacerede.
Fredag tog de revance og red sig til en flot 6. plads i PRM. Lørdag aften var Kinski desværre en smule fræk i galoppen som han valgte at bukke sig igennem og det blev udslagsgivende for Emma som derfor ikke skal til start søndag. Men PYT – det er da stort at få placering med hjem fra et internationalt stævne. TILLYKKE med det ;0)

Så har distriktet fået fordelt årets stævner, og vi har fået tildelt følgende stævneterminer: 25 og 26 februar = Klubmesterskab, 19 og 20 maj = D-stævne med spring og dressur, 8 og 9. september = C-stævne i dressur med de individuelle distriktsmesterskaber, 8 eller 9 december = D-stævne Julespring.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Gitte Olsen, Cecilie Pedersen, Julie Christensen og Karina Romme. TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.