Uge 11 – 2015

BRN C-stævne spring
NFRK D-stævne dressur
FRKS E-stævne dressur
Generalforsamling i Fritidssammenslutningen mandag – SAR deltager
Generalforsamling i D5 onsdag – SAR deltager

Alle der har været i Herning i den seneste dage har garanteret nydt de smukke heste, den gode ridning, det fantastiske show, pillet ved en masse hesteting, prøvet en masse rytterting, haft poser med på armen i overflod og måske endda blevet væk fra ens kammerater fordi du bare liiiiiiiige skulle tilbage og kigge på den ene ting som du måske kommer til at mangle i fremtiden.
Alle dem der ikke var i Herning, har i stedet kunne nyde en fantastisk forårsweekend, hvor tingene bare bliver så meget sjovere når solen skinner, fuglene pipper, folk smiler, og hvor hestene nyder den milde vind. Se blot dette herlige billede som helt på sin egen måde opsummerer hvad forår er ; dejlige heste og glade rytter-venner som nyder vejret og hinandens selskab.

Sidste år var klubben jo så flot repræsenteret i Herning, hvor Lenette Lundqvist og Don Primo Unik betog selveste Carl Hester, men også i år var en smuk Sakskøbing hest repræsenteret, idet Stutteri Firfods drønsmarte hingst Alt for Damerne Firfod blev fremvist af Morten Plenborg med så flot et resultat at hingsten nu er godkendt til afprøvning. Se den dejlige hingst “live” fra Herning på Stutteri Firfods Facebookside. Tillykke til Morten og Pixi – vi håber at Damernes ven få lov at gå hele vejen Smiley

Næste weekend står den på indendørs DM i springning for ponyer og Children…… Og hvis nogen har modet til at se de dygtige ryttere i aktion, så er det faktisk sådan at Sakskøbings seje springpige Sofie Berg og hendes nye pony Casco er kvalificeret til at ride om DM-titlen for kat II ponyer. Vi ønsker Sofie og hendes forældre al mulig held og lykke med på vejen – og håber at der kommer masser af 0-runder og klapsalver til den unge, totalt seje, ekvipage.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til LindaThilqvist – tillykke når dagen oprinderSmiley

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.