Uge 6 – 2012

Uge 6

NOR C-stævne dressur
SAR møde mandag i Cafetutten kl. 19.00 Bestyrelsen og Sikkerhedsudvalg SAR møde torsdag i Cafetutten kl. 18.30 Stævneudvalg og Junior udvalget

Hvis du har haft problemer med at melde til klubmesterskabet på Marias mail mstryhnl@yahoo.com så prøv at skrive .dk istedet for. Ellers så send den til Hannibal@hansen.mail.dk og gør du det inden onsdag er det uden dobbelt gebyr
;0)

Der er allerede kommet ændringer til det nye dressurreglement – se dem her.

SÅ er det godt nok blivet vinter – nøj en kold uge vi lige har været i gennem. Og apropro vejret så tænk over hvad det gør ved hestene… Mange af dem reagerer voldsomt på frostvejret, så tag lidt flere forbehold end du plejer. Det kunne fx. rid ikke for tæt på andre og longerer de unge først, men spørg om det er ok, for det kan være farligt for de andre hvis hesten i longe styrter rundt.

Generelt er det sådan at man altid lige skal tænke sig om, men husk evt.
også at tænk på om det du gør på baner, i ridehus eller i stalden er noget du selv ville synes om. Fx – ville du synes det var ok at der blev longeret samtidig med at du skulle have undervisning hvis der tilmed er 4 andre i ridehuset, ville du synes det var rart hvis folk ikke hilste på dig når du kom, ville du synes det var ok at musikken var megahøj, ville du ikke gerne have at der ikke var glemt mokker i ridehuset. ;0) Dette er blot for at minde os alle om at vi skal tænke os om og bevare respekten for andre!!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Louise Myssen, Marianne Jensen, Aase Eriksen, Camilla Brasen Hvid og Channe Beck Pedersen – TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar