Uge 13 – 2015

FKR D-stævne dressur/spring

Hold op en uge der lige har været…. Foråret viste sig fra sin smukkeste side og sin værste side som tenderer til vinter. Pyha! Men vi glæder os over at vi i den kommende weekend skal sætte urene frem og dermed får en time mere at være ude i om aftenen. Det bliver fantastisk – tænk at man kan nå i skoven efter endt skole og arbejde, at man kan ride ude indtil kl. 20 og at man kan glæde sig over at vi virkelig er kommet ind i foråret!

Forårets komme er også lig med afslutningen på denne sæson wellness. Mandag aften tænder vi stearinlysene for sidste gang i denne omgang og inviterer til afdansningsbal med musik og private tanker efterfulgt af hygge og kage. Kom og vær med til sæsonafslutningen kl. 19.30 – det kan nåes endnu i tusmørket 😉

Ungdomsudvalget har i år valgt at påsken skal begynde i SAR – vi skal på skattejagt efter gemte æg. Se mere på forsiden – det er et arrangement for alle børn og barnlige sjæle. Vi håber der kommer en masse til påskesjov!

Stævnerne er virkelig også begyndt! Man skal godt nok være skarp for at følge med alle SAR´s ryttere. I skal være mere end velkomne til at gøre opmærksom på jer selv og eventuelle resultater ved at sende Hannibal sms på 40159283, og gerne billeder.

Fra Sverige har vi modtaget en fantastisk nyhed om Vicky Pejter Larsen og Herzog Højris´s tur over sundet. Vicky og Herzog red lørdag så godt at de endte med blive bedst placerede dansker, 2. uplacerede ud af rigtig mange starter. Det er altså VOLDSOMT flot, for vi skal lige huske på at Vicky kun er 13 år gammel og endnu ikke konfirmeret 😉 Flot Vicky.

Generelt har vores ryttere bare gjort det super flot i denne weekend. I Sundeved til ponylandsstævnet har Karoline Krog Hansen og hendes pony Andbæks Shanaya nærmest funklet hele weekenden. Fredag nr. 4 i PRI, lørdag nr. 2 i PRT og søndag nr. 2 – Stort tillykke med de 3 flotte placeringer Karoline, det er ikke noget man kommer sovende til!!!!! Karoline og Shanaya blev endvidere A-ekvipage efter weekendens kanonridt 😉

I LSP havde 3 af klubbens ryttere C-stævnedebut i MB, og det var vildt…… Lenette Lundqvist og Don Primo Unik vandt MB0 og Lotte Postborg og Landiano blev nr. 2. Heidi Lund Koppelgård og Tonny af Ravnholt var lidt mere uenige om changementerne end de to øvrige ryttere, men fik alligevel en flot debut. Lenette havde også meldt til i MB2 og kunne med endnu et ridt over 66% kalde Primo B-hest sidst på Eftermiddagen. Lotte og Landianio mangler nu kun ét enkelt ridt til over 66% i MB for også at have status som B-hest. Det er da nogle debuter der er værd at berette om 😉
Ida Svaneeng og Friis Nachos skulle liiiiiige finde melodien og det brugte de så LA6én til. Herefter var ekvipagen klar til at ride PRI, hvilket de gjorde til overbevisende 71% og vandt klassen. Tillykke til de placerede i LSP

Springrytterne indtog banen i VOSK og også her viste de at de kan stå for presset. Trine Jørgensen og Girl of Christmas havde 2 flotte 0-runder i klassen 40-80 cm, hvor også Maria Hansen og Commander red fejfrit. Sacha Bentsen og Campari var fejlfri i både LD og LC pony og fra Cecilie Mollerup har vi modtaget flotte billeder fra stævnet – Tak for det og tillykke med de mange fine 0-runder 😉 Selve de udskrevne holdkonkurrencer og Cup har det desværre ikke været muligt at finde resultaterne på – håber i gjorde det godt!
I Skrivende stund var resultaterne fra dressur i VOSK ikke tilgængelige, så vi har desværre ikke resultater at kunne berette om.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Ida Marie Henningsen, Britta Brændbyge og Sacha Bentsen – HYP HYP HURRA!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.