Uge 14 – 2015

NFRK C-stævne i spring

Natten mellem lørdag og søndag blev urene sat én time frem….. Altså nu er det så også tid til at have møblerne bliver sat frem, og foråret begynder at vise sig fra sin fineste side. Mange har nok i denne uge påskeferie og der kan bruges lidt ekstra tid på hesten og på hygge med familie og venner. Påsken slutter altid først om mandagen, hvorfor næste uges korte nyheder også vil være en dag “forsinket”.

Vi afholder jo påske-skattejagt i rideklubben, og det er frem til tirsdag stadig muligt at melde børn og barnlige sjæle til en hyggelig torsdag eftermiddag, hvor vi skal lege og hygge på tværs af alder. Kommer du?

Starten af sommertiden varsler jo også slutning på wellnessen, og hvilken afslutning…… Vi har hele 12 ekvipager plus det løse til at holde “afdansningsbal” og selvfølgelig skulle hele det store hold foreviges. Pixi var især god til at fange de gode vinkler, men hun gik heller ikke på kompromis med hvordan hun kunne opnå dem 😉 Aktivitetsudvalget vil gerne sige tak for alle de dejlige mandage vi har haft sammen i denne sæson, alle de forrygende kager vi har spist, al den gode snak og grin der har været og ikke mindst er vi alle kommet tættere på hinanden og vores heste gennem denne helt fantastiske oplevelse det er at ride rundt i stearinlysets skær. Vi ses når urene igen stilles tilbage til vintertid, med mindre vi skal mødes til en enkelt eller to skumringsture i løbet af sommeren.

SydhavsCuppen er allerede voldsom populær at melde til på Go.rideforbund.dk – i søndags var halvdelen af de 30 pladser allerede optaget i hestenes individuelle dressur Cup. Stævneudvalgene i SAR og LSP glæder sig over at i igen bakker op om vores arrangement, og da rosetterne dukkede på i fredags, var det som juleaften da kassen blev åbnet og alle de smukke rosetter kom frem. Nu kan det bare blive maj!

HUSK  at tjekke op hvorvidt DU har  betalt dit kontingent i år. Det skulle jo  gerne være klar til udendørssæsonen går igang 😉

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Lentte Lundqvist og Pernille Mortensen. HYP HYP HURRA!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.