Uge 18 – 2015

VOSK D-stævne spring/dressur
Døllemarked

I disse dage går det stærkt…… Vi nærmer os meget snart 1. afdeling af SydhavsCuppen, Dølle-marked er kun lige få dage fremme, og naturen er bare mere og mere farverig for hver dag der går. Se blot disse to billeder, taget med ca. 10 dages mellemrum i samme skov. Er naturen ikke forunderlig?!

Vi kan til stadighed undres over hvad der kan se af forbløffende ting her i det spæde forår – herligt 🙂 Får næsten lyst til at synge den gamle salme “Op al den ting som Gud har gjort, hans herlighed at prise”, men jeg skal spare jer…….

Spare jer for gaver kan vi dog næsten ikke! Der er så mange sponsor gaver til dette års SydhavsCup, det bliver et eldorado at skulle boltre sig i. Vores meget velvillige sponsorer til stævnet er: AnneFreuchen.dk, Nielstrup Horse v/Birgitte Nymand, Heidis Rideudstyr, Dit Rideudstyr, Stenholtgård Rideudstyr, BOT-Shoppen, Horsens Beslagsmedie v/James,St. Hippolyt, Horze Næstved, MH Design, LSP og SAR´s stævneudvalg, Halmtofte.dk, Faxe Dyrehospital og Sadler.dk.. Vi vil gerne takke alle sponsorerne for deres gavmildhed – det kommer jer ryttere så meget til gode. Glæd jer, og husk at det er muligt at efteranmelde til springningen ved at kontakte LSP.

Det er ikke kun alle os der nyder at ride i skoven som kommer udenbys. Igen i denne weekend, har klubbens ryttere været med helt fremme på konkurrencebanerne. I Vindinge havde Tina Jeppesen og søde Sonate debut i LA4 og mindsanten om ikke det blev til en meget flot 2. plads – dagen efter blev ekvipagen nr. 4 i LA2, så  helt igennem en mere end godkendt weekend fortæller Tina.
I SYR var Jeanette Dzienis i byen med sin nyindkøbte hoppe, og kunne glæde sig over 2 flotte placeringer  som nr. 2 i LD2 og nr. 3 i LC1. Springrytterne har i den grad indtaget banerne – de var her der og alle vegne. Flere fik gode ture dog unden placering, men hvad gør det når bare man er tilfreds? Men placeringer blev det også til: Cecilie Mollerup og Nazia af Langmosegård red 0-runde i 60 cm – det samme gjorde Alberte Sander Pedersen og Saxpos Pleasure. Louise Jensen og Landiano havde 0-runder i både 60 og 70 cm, mens Hans Herman Storm og Chili red 0 i både 80 og 85 cm. Stort tillykke til alle de placerede ryttere:)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Heidi Bille, JulieRaahauge og Signe Hemmingsen Knudsen – HYP HYP Hurra:)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.