Uge 20 – 2015

MØN D-stævne spring/dressur
RKL C-D/stævne dressur

Så blev der taget hul på 1. afdeling af SydhavsMesterskaberne – og det var sjovt! Vejret havde ikke ligefrem været godt ved Nakskov i dagene op til, og de stakkels LSP folk har kæmpet med banerne alt det de kunne, og de kom faktisk rimeligt i mål alt taget i betragtning. Det er sådanne ting der kan ske når det er udendørsstævner – vi kender det selv og man ærger sig grænseløst som stævnearrangør at man ikke har en livline direkte til Vejrguderne….. Som SAR-tilskuer bliver man rigtig glad. Glad over at se hvor velforberedte ekvipagerne er (ikke at alle ramte deres max i weekenden, men alligevel), hvor meget der er gjort ud af “udseende” på ekvipagerne, hvor hyggeligt man har det på tværs, og hvor glade man bliver når man skal til præmieoverrækkelse. Det er i sandhed en fornøjelse.
Vi har samlet lidt stemningsbilleder for jer der ikke var tilstede –glæd jer, der er nemlig ikke længe til at det er FINALE på Kjeldmosegaard, sidste tilmelding er næste søndag.

Og apropros sidste tilmelding, så er det altså mandag at du skal have meldt til HIPPOADEN….. Håber du har husket det ellers er det med at være vaks på fingrene 😉

SAR fylder 40 år i år, og det skal fejres. Sæt x i kalenderen ved den 21. juni – vi glæder os til at invitere til en festlig eftermiddag på Kjeldmosegaard.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til: Randi Larsen Storm – HYP HYP Hurra 😉

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.