Uge 14 – 2012

Uge 14

LSP C/D-stævne dressur
NFRK C-stævne spring
SAR Påsketur langfredag

Ridehuset vil være lukket nogle timer skærtorsdag eftermiddag. Der kommer flis til ridehuset, og vi håber at DU gider møde op med en rive og hjælpe med at fordele flisen ;0)

Så nærmer vi os påsken med hastige skridt. Desværre tegner den ikke til at blive lige så flot som sidste år, men det gør jo ikke at vi glæder os mindre til et par ekstra fridage, og de traditioner som hører påsken til! Herfra ønskes I alle en herlig påske!!!! Herfra ønskes I alle en herlig påske!!!!

Vi starter med PÅSKE-turen. Langfredag rider/cykler vi fra Kjeldmosegaard kl. 10.00. Turen koster 25, – pr. hest og er på ca. 14 km. Vi spiser medbragt mad efterfølgende i Cafetutten. Så mød op og nyd turen også selv om den iflg. vejrudsigten bliver koldere end sidste år!

På Stutteri Firfod holder de Forårssalg 2. påskedag, så står du og ikke ved hvad du skal lave om mandagen så læg vejen forbi stutteriet hvor der vil være fremvisning fra kl. 14.00. Se mere på www.firfod.dk

I Faxe er der blevet afholdt C-stævne og Kathrine With Pedersen og hendes hest Moresco Essenbæk vand lørdagens LA4. Desværre er der i skrivende stund ikke resultater for de klasser hun starter i om søndagen, men mon ikke de har gjort god figur. Tillykke med lørdagens vinderridt ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Maria Nielsen, Camilla Brasen Hvid, Pernille Mortensen og Louise Pedersen. TILLYKKE Piger!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar