Uge 23 – 2015

NSPR D-stævne dressur/spring
SGR D-stævne spring/dressur

I dag starter sommeren officielt iflg. kalenderen, men vi må se …… Den har ladet vente på sig, men forhåbentlig overrasker den så med en lang og  lun sommeren som først slutter efter distriktsmesterskabet i september 🙂

SAR ligger ikke på den lade side, 40 år skal jo fejres, og derfor har det i denne uge været muligt at løfte sløret for hvad, hvem og hvornår vi skal fejre os selv. Plakaten ligger på forsiden af hjemmesiden, og du og din familie er naturligvis intviteret til at komme til jubilæumsfest søndag den 21. juni fra kl. 13.00.
Der vil være 3 forskellige clinicks (en undervisningsbaseret “opvisning”); Vi skal se ponyspring, vi skal se juniordressur og som toppen af kransekagen har vi fået Trude Hestengen til at lave en clinic hvor vi skal se dressur af international karakter. Trude har netop genvundet det Norske Mesterskab for seniorer og har masser af Grand Prix erfaring. Vi glæder os så meget til at skulle byde dig velkommen på Kjeldmosegaard denne søndag, hvor vi fejrer os selv.

Vi  har også afholdt Finalen af årets SydhavsCup. Hold op for en weekend – Kjeldmosegaard har kun været gæstet  af glade mennesker, sultne mennesker og mennesker som var kommet for at hygge sig og tage den i heste-festen. SAR kan kun være stolte over at vi endnu engang, og med alles hjælp, fik leveret et stævne til topresultat. Ja – vi lyder nok selvfede, men ved i hvad???? det er helt ok, når man ved man har præsteret til et 12 tal og lidt mere. Stor tak til alle jer som gjorde det muligt. Stor tak til alle de fantastiske sponsorer og officials som kom til Lolland denne sidste weekend i maj.

Vi vil ikke nævne alle de forrygende placeringer der var, men blot hæfte os ved at niveauet bliver højere og højere for hver gang, og al træningen kan ses. Tillykke til jer allesammen 🙂

Ugens fødselsdagshilsen skal gå til Susanne Vennike – tillykke, vi håber det bliver en perfekt dag.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.