Uge 26 – 2015

FUKR D-stævne dressur
D5 bestyrelsesmøde onsdag – SAR deltager

Vi har netop sagt farvel til alle de fantastiske gæster og de 3 inspirerende rytter og deres trænere som var med til at gøre klubbens 40 års jubilæum til noget helt specielt. Det var intet mindre end en fantastisk dag, hvor der kun var glade smil og sol overalt.

Vi blev forkælet med 3 spændende clinicks, hvor Sofie Berg startede ud med at vise springning, og hvor Josefine Voss Madsen måtte træde til som assistenttræner ifbm. Sygdom, men for pokker de gjorde det godt. Josefine var super til at forklare – stillede spørgsmål som ingen kunne svare på – og fik fortalt at springning i lige så høj grad som dressur drejer sig om at holde udvendig skulder på plads. Sofie var bare god!!!! Fik vist det som blev forlangt – red fornuftigt igennem hele clinicken og gjorde folks fordomme om ponyfræs til skamme 🙂

Vicky Pejter Larsen kunne sammen med træner Lasse Hestengen vise at selv om man ”kun” er 13 år, så kan man med en fornuftig hest og masser af flid faktisk gøre mange misundelige. Vicky viste dejlig afslappet grundridning, og duperede herefter ved at sætte lidt mere motor til og red 4-3-2 changementer som var det det letteste at gøre. Sejt intet mindre 🙂

Lasse Hesteengen blev stående i ridehuset og kunne byde velkommen til dagens 3. clinik, og her blev vi godt nok forkælet. Lasses hustru Trude, som er regerende Norsk Mester og deltager ved Nordisk Mesterskab i næste uge, havde taget sin absolutte tophest med til SAR og vi blev igen guided igennem træning på hestens præmisser og hvor hesten er et individ og ikke blot en rekvisit. Toplækker trav med forben i himmelen, passage som var WOW, piaff som virkelig var på stedet og en drengerøv som bare elskede at lave ettere. HOLD NU OP!!!!!!!

Det blev en dag præcis som vi havde håbet på da planlægningen startede, og Sabrina Pilemand har skrevet et rigtig fint blogindlæg om det.

Vivian Dzienis havde lavet de allerfleste af kagerne på vores vanvittigt smukke kagebord – som en som sødt sagde så var de sikre på at selv sønderjyderne som ellers er kendt for deres kageborde ville have været misundelige. Tak også til Bo som havde lavet to lækre lagkager 😉

Krenkerups smukke ølvogn var parkeret lige udenfor tutten, så vi alle, uanset om vi valgte at hygge ude eller inde kunne nyde øllet eller synet. Det var den perfekte dag – tak til alle i der kom og var med til at fejre SAR.

Tina Jeppesen var fotograf på dagen og der vil senere komme masser af billeder som forhåbentlig viser den fede stemning.

Se flere af Tinas billeder her

Fordi vi har haft jubilæumsfesten, orker vi i år desværre ikke at afholde Sct. Hans på tirsdag, men mon ikke vi kunne holde en lille fællesspisning senere på sommeren så vi igen kan mødes og hygge?

HUSK at mandag kl. 23.59 er sidste chance for tilmelding til årets Støttestævne – der er ALT for mange fede gaver, så kom i gang med at melde til. Vi kan tage mange flere tilmeldinger 🙂

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Caroline Høj, Rikke Thomsen og Mette Kozeluh – HYP HYP HURRA 😉

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.