Uge 19 – 2012

Uge 19

NOR C-stævne dressur

Først vil vi gerne sige undskyld til de søde konfirmander som vi glemte at nævne i sidste uge. Mie Christiansen blev konfirmeret den 6. maj og Caroline Høj blev konfirmeret 4. maj. TILLYKKE TIL JER PIGER!!! Rikke Fisker blev retteligt konfirmeret 4. og ikke 1. maj som stod i sidste uge. Håber ikke det ødelagde jeres store dag!

Sort 17″ dressursadel, med bom 31,5 (bred), med dyber sæder og større knæpuder end den originale passier pollux sælges! Sadlen har 3 remme.Den har ingen ridser, kun alm. slitage ved remme og læg. Sælges da den ikke passer min hest. Købt hos ingdams den 24.06.2008, kvitering og garantibevis haves.
Modtager gerne realistiske bud, priside 7.500 kr. Træffes på tlf. 30935499

Monica Bugge Skibsted har været til start i Redetin og fik en 6. plads i Youngstertouren på Contino. Tillykke!

Nu nærmer vi os snart 1. afdeling af Sydhavscup – og hvor er det dejligt at så mange ekvipager har valgt at deltage. TAK for opbakningen til jer alle. Det foreløbige program vil komme på hjemmesiden i ugens løb.

Har du lyst til at hjælpe nogle timer under afviklingen af Sydhavscup så kontakt Hannibal på 40159283 eller hannibal@hansen.mail.dk. Vi har brug for folk til at skrive for dommer, gå med kritikker, stå på springbane og ikke mindst hjælpe til i Cafetutten. Det bliver nogle lange dage med alle de ryttere, så jo flere der melder sig som hjælper, jo færre timer skal Tordenskjolds soldater være der for at lave et godt stævne til DIG!!!!!! Så kom og nyd foråret sammen med os andre ;0)

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Hanne Pilemand, Monica Bugge Skibsted og Jane Beck Pedersen. TILLYKKE PIGER ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar