Uge 28 – 2015

MLR D-stævne Spring/Dressur

Så er der dømt sommerferie……..Skolerne er lukket, og selv om varmen kun ramte os i 2 dage, så kan vi mærke at det bliver rart med et afbræk fra den travle hverdag 😉  Nyd sommeren – husk at give hesten en ekstra fridag, nyd livet og hyg jer.

På årets varmeste  dag fik vi holdt ridestævne til fordel for julemærkehjemmene…… Og hvor var det fedt! Dommerne gav lov til at ride uden jakker og 98% af rytterne tog det til sig og gjorde konkurrencebanerne til noget andet end vi er vant til.
Enkelte ryttere valgte at melde fra stævnet pga af varmen, andre blev bare væk. Det er SÅ ærgeligt når man har kendt vejrudsigten lige siden midten af ugen og havde kunne melde afbud INDEN der kom startstider på. Det havde faktisk gjort at alle vores mange frivillige hjælpere kunne have sluttet stævnet kl. 17 istedet for kl. 18.30, hvis bare folk havde gidet at melde fra i ordentlig tid. Vi ved jo også at nogle blev syge om natten og andre hvor skoen var tabt samme morgen, de kan jo selvfølgelig ikke melde fra før…… men alle de der ikke kom pga varmen!!!!!

Nå vi skal ikke hænge os i de trælse ting, men istedet se på de positive og dem var der over 100 af! Hold nu op med starter vi endnu engang havde til stæve i SAR….. det er fedt at opleve at vi gang på gang kan levere varen, at både vi selv, gæster, og officials er glade når de tager fra os 😉 Og med super god ridning, lækre heste og ikke mindst FANTASTISKE sponsorgaver kan man ikke ønske sig mere.
Nu mangler vi bare at få styr på takkekort, få bogført og dermed opgjortt hvor mange penge vi kan sende til Julemærkehjemmene…. Herligt – tak fordi i hjalp os med at hjælpe andre.

Se Tinas fantastiske billeder fra støttestævnet

Ved støttestævnet vandt Anette Damgård på Tajunga den valgfri LD og blev samtidig også nr 3. Janni Krygermeier og springhesten Confetti satte sig på 2. pladsen. I Valgfri LC/LB satte Jeanette Dzienis ogChaki Noir sig på både 1 og 2. pladsen, Amalie Christensen og Sorte blev nr. 4, mens Beatrice Vilkonyte og Harpix Firfod blev nr. 6. I den valgfri sværhedsgrad vandt Michelle Johansen og Elverhøjs Alaika med deres MA1, Vicky Pejter Larsen og Herzog Højris vandt MB2, mens Lotte Postborg blev nr. 2 i MBo og gjorde samtidig Landiano til B-hest. STORT tillykke 😉

Ved støttestævnet afholdt vi samtidig1. afdeling af SydhavsMesterskaberne, og de der har lagt sig i front er: Cecilie Scheel i LA1B, Lea Torabi i PRI, Benedikte  Brebøl Windfeld i LA1, Christine Alexandersen i LA4 og Josefine Hansen i MB0.. Vi glæder os til at se om det holder ved finalestævnet i LSP 1. weekend i august.

Tina Jeppesens lækre billeder fra jubilæet ligger nu også på hjemmesiden og venter på at blive kigget på.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Rita Vinter, Tina Graugård, ogHeidi Damgård – HYP HYP HURRA

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.