Uge 21 – 2012

Uge 21

GSPR D-stævne mail og spring

VOSK D-stævne dressur og spring

NORD D-stævne dressur

SAR torsdag besøg af DRF – recertificering!

For pokker altså ;0) Sikke en stor weekend vi lige har været igennem. Det var helt vildt som alt spillede. Banerne var perfekte – vejret var superb – masser af søde mennesker som kom som besøgende eller startende – masser af gode officials og ikke mindst en herlig start på SYDHAVSCUP!!!

Uanset hvor godt vi synes alting gik, tja så indsneg der sig også en fejl. I sidste klasse om lørdagen havde vi fået Helle Frejlev “ned” som nr. 3, men hun vandt jo!!!! Heldigvis fik vi rettet de 3 første placeringer og de implicerede var tilfredse. Beklager – måske var det en smule træthed der sneg sig ind ;0)

Søndagen skulle vores springbane “indvies”. Desværre ikke med så mange starter som om lørdagen – bestemt slet ikke så mange tilskuere, men vejret var igen perfekt – banen fin og nymalet og Cafetutten serverede igen den bedste mad og drikke. Og der var spænding hele vejen igennem – måske lidt for meget mod slut!

Resultaterne skulle meget gerne komme på hjemmesiden inden længe – men hav en smule tålmodighed. Vi skal også lige lande efter denne weekend udtaler stævneudvalget!

Der var jo masser af god ridning af klubbens ryttere ved weekendens stævne, men ingen nævnt – ingen glemt!!!

I Hamburg vejrede Dannebro på den højeste flagstang ;0) Monica Bugge Skibsted og Qvita B vandt ved Hamburg Derby 140 cm klassen. Kæmpe tillykke herfra!

I Hvalsø blev Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail nr. 3. i PRI. Tillykke!

Fra en glad konfirmand, Jeanne Bonde, har vi modtaget et billede med tak for gaven.
Jeanne Bonde

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Pernille Friis Jensen, Maria Stryhn, Mie Christiansen og Marianne Jensen. TILLYKKE TIL JER;0)

Her til sidst har vi en efterlysning.

Hej.
Jeg leder med lys og lygte efter Askan, som jeg havde halvpart på for nogle år siden. Han blev derefter byttet væk, med en anden hest (Akela), og kom fra Jylland til Lolland.

Jeg mistede kontakten til hende der har Askan, og leder nu – alt hvad jeg kan – for at få kontakt med hende igen.

Jeg håber I vil give lyd, hvis han er hos Jer. 🙂
Kærlig Hilsen Simone – mail
Kender du Askan eller ved hvor han er, så send Simone en mail

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar