Uge 23 – 2012

Uge 23

MLR D-stævne dressur og spring

Vi nærmer os Sct. Hans med hurtige og desværre kolde skridt ;0) Kom og vær med til at fejre at vi når midsommer. Invitationen kan du se via linket på forsiden af hjemmesiden. Har du ikke lyst til at være med på buffetten skal det ikke afholde dig fra at deltage, da alle kan komme med uanset om de kommer med en pizza, deltager i buffeten eller har egen madpakke med. Håber at du melder til ;0)

Der har jo været stævner overalt og en masse af klubbens ryttere har været afsted. Ved Riders Cups C-stævne i springning blev Josefine Voss Madsen og Rosaline nr 2. i LC og Linda Thilqvist og Regitze blev nr 12 i LA. Linda Thilqvist red sig desuden til en rigtig flot delt 6. plads ud af 100 startende i Horse House Cup LB** om Søndagen. I samme klasse fik Josefine Voss Madsen en flot 23. plads. Mikkeline Hare og Maria Nielsen var også afsted og fik nogle fine ture, dog uden placering. Tilgengæld vandt Maria Nielsen og Weronica 90 og 100 cm spring i GSPR sidste weekend.

Apropro sidste weekend, så er der nu kommet resultater for NORD´s D-stævne i dressur, og her vand Merete Rask og Bagergårdens Feedback LC2, Pernille Mortensen og Gaia vandt LC3 og Maria Hyldgaard og Mixit blev nr. 2 i LA2.

I denne weekend har NFKR holdt D-stævne og her fik Trine Kristjansdottir en flot debut på hendes nye hest Spanggårds Nephew idet de vandt både LA1 og LA2.

Fra Mie Christiansen har vi modtaget dette herlige billede af konfirmanden og hendes nye dejlige hest, med tak for gaven.

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Charlotte Piil Nymand og Kathrine Brandt Winter. TILLYKKE!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar