Uge 28 – 2012

Uge 28

LSP D-stævne Sydhavscup 2. afd.

Så har vi lige haft en dejlig sommeruge – tænk om resten af sommeren ville blive sådan ;0) Send endelig billeder hvis du har nogle du vil dele med os andre….

Sommer er også ensbetydende med, at vi igen i år afholder kræmmermarked! Så har du ting fra gemmerne du ønsker at sælge, ting du sidder og sysler med henover vinteren eller kender du måske en som har et nyt varelager, så læs mere på forsiden af hjemmesiden. Det var vildt skægt sidste år, så var du ikke med, så prøv det i år!!

2. afdeling af Sydhavscup står for dørene. Det bliver afholdt i LSP denne weekend. Der er sindsygt mange lækre præmier – i alle klasser – så har du ikke fået meldt til endnu, så skriv til LSP og hør om det ikke kan lade sig gøre at efteranmelde! Stævnets klasser bliver jo afholdt som almindelige klasser så selv om du ikke var med sidst kan du sagtens vinde cup-klasserne denne gang – placeringen tæller bare ikke med i Sydhavscuppen. Så spænd hjelmen og kom afsted. Vi ses i Nakskov!

PGA Sydhavscup er SAR´s det ene dressurbane-hegn udlånt i denne uge. Mere så du ikke undrer dig og tænker det er stjålet.

Sabrina Pilemand og Orchids Tigertail har været i Hjallerup til Landsstævne. De fik en fornem 5. plads i PRT, men skuffelsen var alligevel ikke til at tage fejl af. 1 point fra DM.kvalifikationen….. ØV var vist det første ord der kom ud af det!!!

VRCL og OHR afholdt D4 Horseshow 2012. Der var meldt ca. 1200 til start. Linda Thilqvist og Korsgårds Regitse repræsenterede SAR og startede 3 klasser og fik placering i alle 3. Super godt gået og et stort TILLYKKE herfra.

BELS afholder ryttermærker 3 og 4 – du kan se mere på distriktets hjemmeside

Stævneudvalget har lige ansøgt distriktet om næste års stævneterminer – det bliver spændende at se hvad vi får tildelt. Vi x fingre for vores første valg!

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Helle Lundqvist, Hans Herman Storm og Laura Due. TILLYKKE!

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar