Uge 29 – 2012

Uge 29

Ingen arrangementer i næste uge

Sydhavs-cuppen er nu overstået. LSP havde finalestævnet og det var en rigtig god afslutning, selv om vi naturligvis godt kunne have ønsket os flere deltagere, men pyt……. Vejret og ridningen var med os, så jeg er sikker på stævneledelsen finder de positive briller frem når der inden længe skal holdes evalueringsmøde på stævnet ;0)

Alle resultaterne fra sidste afdeling af Sydhavs-cup vil kunne ses på LSP´s hjemmeside inden længe, men vi kan jo godt nævne nogle af SAR´s flotte flotte resultater fra stævnet: I den individuelle pony dressur cup blev Sofie Berg en flot nr. 3 (hendes mor har lovet os et billede til hjemmesiden – det får vi på i næste uge). I den individuelle hest dressur cup vandt Lenette Lundqvist, Helle Frejlev blev nr. 4 og Michelle Johansen blev nr. 6. Holdcuppen i dressur blev vundet af team StAR som bestod af Lenette Lundqvist, AnnCecilie Christensen, Jeanet Been og Laura Due. Tillykke til dressurpigerne ;0)

Springpigerne tog også for sig af retterne til Sydhavscuppen: I individuel spring pony blev Sacha Bech Petersen både nr. 2 og nr. 4. I den individuelle heste Cup vandt Maria Nielsen over Josefine Voss Madsen og Mikkeline Hare. Og slutteligt så vandt SAR også holdcuppen i spring. Holdet bestod af Sacha Beck Petersen, Mikkeline Hare, Josefine Voss Madsen og Maria Nielsen. Også et stort tillykke til springpigerne ;0)

Klik for at se større udgave Klik for at se større udgave
Klik for at se større udgave Klik for at se større udgave

Fra Tina Andersen har vi hørt at der stadige skulle være enkelte ledige pladser ved Peter Fischer-arrangementet i RKL den 28. juli.

Nu varer det jo ikke længe inden at vi skal afholde C-stævne i dressur med de individuelle distriktsmesterskaber. I Lighed med sidste år ville vi gerne forkæle vinderne med dejlige gaver. Så kender du nogen der kunne tænke sig at sponsere enten gaver eller pengepræmier så er du mere end velkommen til enten at indhente gaverne selv eller give stævneudvalget besked om en eventuel villig giver. Sponsorer kan være alt fra privat personer til firmaer som ønsker at være med. Sponsorerne vil blive ajourført løbende på klubbens hjemmeside, de vil blive nævnt i programmet, de vil blive nævnt på selve stævnedagen og de vil samtidig kunne få logo eller navn op på sponsorvægge som vil blive placeret flere forskellige steder under stævnet. Kunne du ikke tænke dig at være med til at overgå sidste års stævne?

Ugens lykønskninger skal gå til Alberte Pedersen og Amalie Billesø. TILLYKKE ;0)

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2012. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar