Uge 36 – 2015

FKR C-aftenstævne dressur
VIMR D-stævne dressur/Spring
SAR C-stævne med individuelt distriktsmesterskab i dressur for både hest og pony

Lasse Hestengen har netop meddelt at han gerne vil komme og undervise lørdag den 12. september – se mere på forsiden. VI HÅBER DER KAN SAMLES RYTTERE TIL DETTE ENESTÅENDE TILBUD 😉

Så er det den første uge i september og sædvanen tro afholder SAR C-stævne. Det er efterhånden en ret gammel tradition at vores stævne har ligget der, men i forhold til tidligere år er der ikke så mange til start. Vi kan nok ikke,  og skal måske heller ikke, forsøge at konkurrere med Store Hestedag, som virkelig er blevet et trækplaster som hele familien kan tage til og hygge sig om.
September måned er også måneden hvor man liiiiige kan nå at ride lidt stubmark inden markerne forvandles til smukke sorte marker, hvor ingen har lyst til (eller må) ride i. September måned er også måneden, hvor hestene kan være heldige at blive overøst med æbler fordi haven bugner, men september måned er også måneden hvor vi kan være heldige at vejret arter sig – hvor solen fortsat har magt og hvor det er lykken at ride uden for. Lad os x fingre for sådan en måned 🙂

Den kommende weekend er SAR vært for årets distriktsmesterskab i dressur for pony og hest, så har du tid søndag eftermiddag, så tag familien med under armen og vær med til at give de hårdt kæmpende ryttere et ordentligt bifald når de har redet deres mesterskabsridt.

Mie Christiansen skal til Jylland for at ride DM for fjordheste og med hende sender vi en ordentlig portion held og lykke. Mie rider Fønix Elsa og hesten har 2 x tidligere været DM-vinder med Mies søster, så mon der er en lille snert af pres??

Ugens fødselsdagshilsner skal gå til Maria Løkke og Camilla Ødegaard – HYP HYP HURRA 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder 2015. Bogmærk permalinket.